ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 4 خرداد، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2021 چراغ ماه لرزان، از نسیم سرد پاییز است چراغ ماه لرزان، از نسیم سرد پاییز است دل بی تاب و بی آرام من ، از شوق لبریز است بهرسو، چشم من رو می کند: فرداست! صبح از ماورای ظلمت شب می زند لبخند قناری ها سرود صبح می خوانند... ...من آمجا چشم در راه توام. ناگاه: ترا از دور میبینم که میایی، ترا از دور می بینم که می خندی، ترا از دور می بینم که می خندی و میایی، نگاهم باز حیران تو خواهد ماند، سرا پا چشم خواهم شد ترا در بازوان خویش خواهم دید! سرشک اشتیاق شبنم گلبرگ رخسار تو خواهم شد تنم را از شراب چشمان تو خواهم سوخت برایت شعر خواهم خواند برایم شعر خواهی خواند تبسم های شیرین ترا ، با بوسه خواهم چید! وگر بختم کند یاری در آغوش تو... ... ای افسوس! سیاهی تار می بندد، چراغ ماه لرزان از نسیم سرد پاییز است هوا آرام، شب خاموش، راه آسمان باز زمان در بستر شب خواب و بیدار است 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .