ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2021 دیدی که سخت نیست تنها بدون من ديدی كه سخت نيست تنها بدون من دیدی صبح می شود شب ها بدون من ! اين نبض زندگی بی وقفه می زند ... فرقی نــمی كند دنــيـا بـدون من !! كابوس و وحشتم ، اما برای تو ... زيباست همچنان دنيا بدون من !! عاشق شدم شبی ، با تو ، كنار تو عاشق شدی تو نيز اما بدون من !! مُــردم ز دوريت تـنـها بـدون تـو ... سر زنده تر شدی هر جا بدون من !! رويای مرئيت ، سـهـم دلـم نـشد ... آسوده ای هنوز آيا بدون من ؟؟؟؟ ديدی كه زندگی ،هر لحظه جاری است منـفـور با من و زيـبـا بـدون من ... !!! من ساحلم كه شور رفت از تنش ولی ... شور است همچنان دريا بدون من !! از خود گذشته ام ، چون عاشق از غرور تــو نـيـز رد شـدی تـنها بـدون من ... !! ديروز اگر چه سخت ، امروز هم گذشت طــوری نـمی شـود فـردا بدون من ... !! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .