ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2021 بیا اینگونه از من رو نگردان ...دوستت دارم بیا اینگونه از من رو نگردان ...دوستت دارم بیا و بیش از این دل را نرنجان...دوستت دارم خودت هم خوب میدانی؛همیشه عاشقت بودم دقیقا با همین حسی ؛ که الان دوستت دارم به یادت بودم و هستم ؛ تمام ماه های سال به فروردین و تیر و دی؛ به آبان دوستت دارم به حسّ و حال دلگیر تمام جمعه ها سوگند نه تنها از دل خونم؛ که از جان دوستت دارم به آن یکشنبه ابری که دستم را گرفتی و سراسیمه کشاندی تا ؛خیابان...دوستت دارم به موهای پریشانت؛به چتر خیسِ گلدارت به آن رنگین کمان و مِه؛ به باران دوستت دارم عزیزم با قسم خوردن؛اگر چیزی عوض میشد... هزاران بار میگفتم: به قرآن دوستت دارم تصور هم نکن شاید،فراموشت کنم روزی خیالت تخت باشد که؛فراوان دوستت دارم رفیق خوب دیروزی؛ کنارم نیستی دیگر ولی باید بدانی که؛کماکان دوستت دارم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .