رفتن به مطلب

آشنایی با بیماری بواسیر در زنان و علل شایع آن


ghazaldarman

ارسال های توصیه شده

مطلب آشنایی با بیماری بواسیر در زنان و علل شایع آن را بخوانید
 
آشنایی با بیماری بواسیر در زنان و علل شایع آن

بر اساس تحقیقات انجام شده بیماری بواسیر در زنان شایع تر از مردان است که علت این امر را می‌توان تفاوت در آناتومی بدن زن و مرد دانست. می‌دانیم که بواسیر یا هموروئید به گشاد شدن و ایجاد تورم در رگ‌های داخلی و خارجی مقعد اطلاق می‌شود. زنان به دلیل تجربه هایی مثل بارداری و زایمان، داشتن رابطه مقعدی، تغییرات هورمونی نزدیک به عادت ماهانه و … بیشتر به این عارضه مبتلا می‌شوند.

علائم این بیماری در هر فردی متفاوت است اما شایع ترین نشانه‌های هموروئید در زنان شامل خونریزی از مقعد، احساس درد بعد از دفع مدفوع، بیرون زدگی، التهاب و تورم می‌باشد. تنها حدود پنج درصد از عارضه‌های هموروئیدی بدون جراحی و با دارو درمان می‌شوند.

در ادامه علل ایجاد این عارضه در زنان را بررسی می‌کنیم. اگر به دنبال بهترین روش‌های درمان بواسیر هستید به صفحه مربوطه مراجعه کنید.

تغییرات هورمونی

هورمون‌ها بر عملکرد اندام های مختلف بدن تاثیرگذارند و در دوره‌های متفاوت زندگی مثل زایمان، بارداری ،قبل از قاعدگی و یائسگی دچار تغییراتی می‌شوند که کاملا طبیعی است. 

تاثیر تغییرات هورمونی بر متابولیسم کلی بدن، ممکن است یکی از علل ایجاد بواسیر در زنان باشد. ابتلا به یبوست گاهی بخاطر تغییرات هورمونی قبل از قاعدگی اتفاق می‌افتد و یبوست رابطه ای مستقیم با هموروئید دارد. در حقیقت یبوست و سختی مدفوع فشار زیادی را به مقعد وارد می‌کند و باعث ایجاد آسیب در رگ‌های دیواره مقعد و در نهایت بواسیر یا هموروئید می‌شود.

رابطه مقعدی

برقراری رابطه جنسی از طریق مقعد، مشکلات زیادی برای بدن به همراه دارد. این امر باعث ایجاد فشار بیش از اندازه در دیواره و عضلات اسفنکتر مقعد و در نهایت منجر به ایجاد آسیب‌های جدی می‌شود.

این آسیب در عضلات اسفنکتر حتی می‌تواند باعث بروز بی اختیاری در کنترل مدفوع شود. رابطه مقعدی در صورت تکرار یکی از عوامل اصلی ایجاد بواسیر در زنان به شمار می‌رود.

بارداری و زایمان

بی شک بسیاری از زنانی که بارداری و زایمان را تجربه کرده اند، به بیماری بواسیر یا هموروئید مبتلا شده اند. تغییرات هورمونی و همچنین افزایش وزن و فشار وارده در کانال مقعد می‌تواند منجر به این بیماری شود که در صفحه بواسیر در بارداری به طور کامل به آن پرداخته‌ایم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...