sAmaR! ارسال شده در 29 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2020 لینک دانلود در زیر دانلود 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 1 اسفند، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2020 متن ترانه غمگین ترکی آسمالی + ترجمه فارسی با صدای گوکان تپه Sığındım Asmalıda Sevdiğim Meyhaneye Hanidir Uğramadın Çok Zamanlar Oldu Unutmuşuz Eski Dostları Hep Sen Varsın Diye Bakamadım Yüzlerine Çok Ayıp Oldu Anladılar Gözlerimden, Aşk Mahlup Olduğumu Anladılar Hiçbirisi Gönül Koymadı Onlarda Sevdiler Elbet, Onlarda Yandılar Belli Kimse Niye Ağlıyorsun Diye Sormadı Bilmiyorum Sevgilim, Bir Daha Güler Miyim Bir Gün Çalarsın Kapımı, Ben Buyur Eder Miyim Bilmiyorum Bir Daha Eski Ben Olur Muyum O Gün Gelir Bende Seni Unutur Muyum Bilmiyorum Sevgilim, Bir Daha Güler Miyim Bir Gün Çalarsın Kapımı, Ben Buyur Eder Miyim Bilmiyorum Bir Daha Eski Ben Olur Muyum O Gün Gelir Bende Seni Unutur Muyum __♪♬♪♬♪♬♪♬♪__ من به آسمالی پناه بردم و عشقم به میخانه زمان زیادی هس که بهمون سر نزدی دوستای قدیمی را فراموش کردم چون فکر کردم تو همیشه هستی نتونستم تو روشون نگاه کنم خیلی بد شد از چشمام فهمیدن که مغلوب عشق شدم همشون فهمیدن و هیچ کدوم باهام موافق نبود اونا هم حتما عاشق شدن اونا هم در عشق سوختن کسی هم ازم نپرسید که چرا گریه میکنم نمیدونم عشقم بازم میتونم بخندم یه روزی در خونمو بزنی من در به روت باز میکنم نمیدونم بازم مثل سابق میشم اون روزی میاد که منم تورو فراموش کنم دانلود اهنگ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 1 اسفند، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2020 Ghokhan tepe_yandim https://uupload.ir/view/chje_gokhan_tepe_-_yandim.mp3/ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 1 اسفند، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2020 Ghokhan tepe_Unuturuz Insallah دانلود آهنگ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 1 اسفند، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2020 Ghokhan tepe_kalbim senin olsun https://uupload.ir/view/qsmr_gokhan_tepe_-_kalbim_senin_olsun.mp3/ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 1 اسفند، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2020 Gokhan Tepe – Adı Aşk Olsun ♪♪♪♪ Al beni yeni baştan yaz بگیر منو از سر بنویس Cümleler kurup hayatı dolduralım جمله ها بسازیم زندگیمونو پر کنیم Her gece nefesinle uyut هر شب با نفسهات منو بخابون Saati kurup zamanı dururdalim ساعت کوک کنیم زمان نگهداریم Aklıma gelince ağlayıp gülerim kendime همین که به فکرم میاد گریه میکنم میخندم Zor günler geçmiş kutlayalım روزهای سخت گذشت تبریک بگیم İstersen adını hiç koymayalım اگه بخوای هیچ اسمی براش نزاریم Nazarlardan korusun diye Allahım واسه اینکه خدا از چشم بد دور کنه Yıllarca başımız bir yastıkta سالهای طولانی سرمونو روی یه بالش Birlikte yaşlanalım باهم پیر بشیم İstersen adı aşk olsun diyelim اگه بخوای اسمش عشق باشه Zor günler bize ders olsum güzelim زیبای من این روزهای سخت به ما درس عبرت باشه Her sevene nasip olmazmış böyle به هر عاشقی قسمت نمیشه اینجوری Kıymetinş bilelim قدرشو بدونیم ♪♪♪♪ https://uupload.ir/view/dx49_gokhan.tepe-adi.ask.olsun_[musicteh.ir]_-_adi.ask.olsun_[musicteh.ir].mp3/ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .