SARDAR ارسال شده در 24 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، 2020 شربت ژله ای با دانه های تخمه شربتی معلق، یک نوشیدنی سرد بسیار خوشمزه و دلچسب است که به سادگی می توانید در منزل تهیه سرو نمایید. این شربت برای مهمانی های رسمی و مجالس بسیار شیک و مناسب است. مواد لازم جهت تهیه شربت ژله ای پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید 3 بسته آب ۶ لیوان گلاب یا عرق گیاهی دلخواه به میزان دلخواه تخم شربتی یا تخم ریحان به میزان دلخواه طرز تهیه شربت ژله ای – روش اول پودر ژله ها را به ۶ لیوان آب جوش اضافه کرده و هم بزنید تا دانه های ژلاتین به خوبی حل شوند. کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد. سپس در یخچال بگذارید تا نیم بد شود. مراقب باشید کامل نبندد. در این فاصله تخمه شربتی را شسته و در کمی آب خیس کنید تا لعاب دهد. وقتی ژله نیم بند شد کمی آب جوش در حد یک استکان به آن اضافه کرده و هم برنید تا شفاف و یکدست شود. گلاب یا عرق گیاهی دلخواه و تخم شربتی را اضافه کنید. هم بزنید و طعمش را بچشید، اگر شیرین بود کمی آب اضافه کنید و اگر کم شیرین بود کمی شکر اضافه کنید. طرز تهیه شربت ژله ای – روش دوم من از پودر ژله بلوبری و لیمو استفاده کردم اما شما می توانید از هر نوع پودر ژله ای استفاده کنید. ابتدا هر بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حسابی هم بزنید تا کاملاً شفاف و یکدست شود. سپس به جای یک لیوان آب یخ دو لیوان شربت عرق گیاهی مثل عرق بیدمشک و نسترن بریزید. شربت عرق طعم این نوشیدنی را بی نظیر می کنند. حالا درون یخچال بگذارید تا ژله نیم بند شود. سپس از یخچال بیرون آورده و تخم شربتی و تخم ریحان را که از قبل خیسانده اید به ژله اضافه کنید و هم بزنید. اگر دیدید سفت شده، باز هم شربت عرق به ژله اضافه کنید. برای من نزدیک به ۴ تا ۵ لیوان شربت عرق به کار رفت چون ما باید ژله را از حالت سفتی در بیاریم و به حالت خیلی شل تبدیل کنیم. در این صورت تخم شربتی ها داخل شربت معلق می ماند و ته نشین نمی شوند. مدام حین اضافه کردن عرق، مزه شربت را تست کنید. اگر کم شیرین بود بهش شکر اضافه کنید و اگر زیاد شیرین بود به آن آب اضافه کنید. در کل هر بسته پودر ژله ۴ لیوان شربت به من داد. برای درست کردن شربت عرق، سه لیوان عرق را با دو لیوان آب و یک لیوان شکر مخلوط کنید. نکات مهم دفت کنید، حتما ژله نیم بند شود و تخمه شربتی را اضافه کنید. هم بزنید. و بعد یک لیوان شربت را اضافه کنید. دوباره حسابی هم زده و دوباره داخل یخچال بگذارید تا مجدد نیم بند شود. شربت باید طی دو سه مرحله به ژله اضافه شود تا جایی که به غلظت دلخواهتان برسد. من از تخم ریحان استفاده کردم چون خیلی آب می اندازد. میتوانید به حای شربت عرق از شربت آبلیمو استفاده کنید. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .