sAmaR! ارسال شده در 20 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین همین که می دانم کسی شبیه تو نیست چقدر دلهره آورتر از نبودن توست عباس معروفی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 20 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین زندگی شاید آسان تر می بود اگر هرگز تو را ندیده بودم اندوهمان کم تر می بود هر بار که ناگزیریم از هم جدا شویم ترسمان کم تر می بود از جدایی بعدها و بعدترها و نیز وقتی نیستی این همه در اشتیاق توان سوزت نمی سوختم که می خواهد به هر قیمتی ناممکن را ممکن سازد آن هم فوری در اولین فرصت و آن گاه که تحقق نیافت سرخورده می شود و به نفس نفس می افتد زندگی چه بسا آسان تر می بود اگر تو را ندیده بودم فقط این که در آن صورت دیگر زندگی من نبود اریش فرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 21 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین اندیشیدن به تو گرانبهاترین سکوت من است طولانیترین و پرهیاهوترین سکوت تو همیشه در منی مانند قلب سادهام اما قلبی که به درد میآورد الن برن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 22 فروردین مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین برای فراموش کردن تو شاید ورق بازی کردم شاید لبی تر نمودم و گلوی خسته از آه جانسوزم را با شراب التیام بخشیدم و یا شاید تمام کوچههای شهر را به یاد تو قدم زدم وجب به وجب قدم به قدم اما بگو چگونه فرو بنشانم این جهنمی را که در درونام زبانه میکشد چاره چیست؟ انگار وقت آن رسیده است که با استخوانهایام نیلبک بنوازم. ولادیمیر مایاکوفسکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 2 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت بعضی ترانه ها را می توان بارها و بار ها گوش داد بعضی انسان ها را می توان بار ها و بار ها دوست داشت. ایلهان برک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 2 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت آدمها وقتی میآیند موسیقیشان را هم با خودشان میآورند … ولی وقتی میروند با خود نمیبرند ! آدمها میآیند و میروند ولی در دلتنگیهایمان شعرهایمان رویاهای خیس شبانهمان میمانند ! جا نگذارید ! هر چه را که روزی میآورید را با خودتان ببرید ! وقتی که میروید دیگر به خواب و خاطرهی آدم برنگردید. هرتا مولر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 3 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت جایی میان قلب هست که هرگز پر نمیشود یک فضای خالی و حتی در بهترین لحظهها و عالیترین زمانها میدانیم که هست بیشتر از همیشه میدانیم که هست جایی میان قلب هست که هرگز پر نمیشود و ما در همان فضا انتظار میکشیم انتظار میکشیم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .