SARDAR ارسال شده در 23 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2020 نه گفتن به کیک شکلاتی کار سختی است. این کار زمانی سختتر خواهد شد که در بافت کیک نیز از شکلات استفاده کرده باشید؛ و قسم به زمانی که با سس شکلات کاور شده باشد! | سرویس آشپزی - چه کسی میتواند به یک اسلایس کیک شکلاتی نه بگوید؟ آن هم نه یک کیک شکلاتی معمولی! همه رسپیهایی که تا کنون امتحان کرده اید را کنار بگذارید تا به شما یک کیک شکلاتی با چنان بافت لطیف و دلپذیری آموزش بدهم که نه تنها به اسلایس اول که به اسلایسهای دوم و سوم هم نتوانید نه بگویید! به من اعتماد کنید. نکته قابل توجه در دستور پخت کیک شکلاتی ستاره این است که میزان آرد را به حداقل رسانده ایم و در بافت کیک نیز از شکلات استفاده خواهیم کرد. علاوه بر این، در صورت تمایل میتوانید از سس شکلات نیز برای درسینگ نهایی بهره ببرید. نه تنها میزان آرد، که میزان سایر مواد اولیه نیز در دستور پخت این کیک شکلاتی بی نظیر شما را شگفت زده خواهد کرد. در ادامه ابتدا دستور پخت کیک شکلاتی خانگی لطیف و خوشمزه را آموزش خواهیم داد و در نهایت کار را با یک سس شکلات غلیظ و براق به اتمام خواهیم رساند. دستور پخت کیک شکلاتی خانگی لطیف و خوشمزه مواد لازم تخم مرغ ۶ عدد آرد ۹۰ گرم شیر ۵۰ گرم شکر ۱۰۰ گرم شکلات تلخ ۸۰ گرم پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری کره به دمای محیط رسیده ۶۰ گرم نمک ۱/۸ قاشق چایخوری دستور پخت 1. برای درست کردن این کیک شکلاتی باید ابتدا زرده و سفیده ۵ تخم مرغ را از هم جدا کنید و یک تخم مرغ را به صورت کامل نگه دارید. 2. در ادامه شیر، شکلات و کره را به روش بن ماری بر روی بخار کتری با هم زن دستی مخلوط کنید تا مایه لطیف و یکدستی حاصل شود. 3. آرد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نمک را ۳ مرتبه از الک ریز رد کنید. نکته: منظور از قاشق غذاخوری، قاشقهای اندازه گیری استاندار است. 4. مایه شکلاتی را از روی حرارت به سطح کار منتقل کرده و آرد الک شده را به مایه شکلاتی اضافه کنید و با همزن دستی آرد را به خورد مواد دهید. 5. در این مرحله، زردههای تخم مرغ و یک تخم مرغ کامل را به تدریج به مایه شکلاتی اضافه کنید و با همزن دستی کاملا مخلوط کنید. 6. سفیده تخم مرغ را به کمک همزن برقی بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. 7. شکر را در سه مرحله به سفیده اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا به نقطه سافت پیک برسد. 8. در این مرحله، یک پیمانه از سفیده را به مایه شکلاتی اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی کاملا مخلوط کنید. 9. سپس، مواد شکلاتی را کامل به ظرف سفیده اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. 10. کف و جدارههای قالب دیواره بلند قطر ۲۳ یا ۲۵ گرد یا ۲۰ مربع را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید و مایه کیک شکلاتی را درون قالب بریزید. 11. قالب را با سه مرتبه کوبیدن به سطح کار هوا گیری کنید. 12. برای پخت کیک باید از روش حمام آب استفاده کنید. برای این منظور، قالب را درون یک سینی یا قالب جداره بلند دیگر قرار دهید و تا نیمه از آب پر کنید. 13. قالب را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ به مدت ۹۰ دقیقه قرار دهید تا به آرامی فرآیند پخت انجام شود. 14. در نهایت قالب را از فر خارج کرده و به سرعت کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز را از جدارهها جدا کنید. اجازه دهید کیک حداقل ۳۰ دقیقه در دمای محیط خنک شود و با چاقوی ترجیحا کیک بری که دارای تیغه بلند و دندانه دار است کیک را برشهای یک اندازه و تمیز بزنید. در این فاصله میتوانید سس شکلات را تهیه کنید. نکته: این کیک بافت بسیار لطیف و مطبوعی دارد و بدون سس هم در کنار چای صبحانه و یا عصرانه خوشایند است. با این وجود چه کسی از کمی شکلات بیشتر بدش میآید؟! طرز تهیه سس شکلات غلیظ مواد لازم چیپس شکلات ۱۱۵ گرم پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق غذاخوری شکر ۱۰۰ گرم خامه ½ پیمانه شیره ذرت ۳ قاشق غذاخوری نمک ¼ قاشق چایخوری وانیل ¼ قاشق چایخوری طرز تهیه برای درست کردن سس شکلات تنها کافیست چیپس شکلات، شکر، خامه، پودر کاکائو، شیره ذرت و نمک را روی حرارت ملایم قرار دهید و تا جوش آمدن مرتب به هم بزنید. نکته: شیره ذرت در این دستور اختیاری است. صرفا به دلیل ایجاد براقیت و جلوه بیشتر به دستور پخت اضافه شده است. در صورت در دسترس نبودن، میتوانید از دستور حذف کنید. ۳ دقیقه پس از به جوش آمدن، سس پن را از روی حرار بردارید، کره و وانیل را به آن اضافه کنید. سطح کیک را پس از برش زدن با سس شکلات بپوشانید. نکته: این سس به دلیل وجود کره، شکلات و شیره ذرت پس از خنک شدن سفت خواهد شد. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .