BathaM ارسال شده در 21 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2020 آهنگ ترکی بیله بیله یاندی یورییم با صدای نویان آکسوی noyan aksoy - bile bile yandi yuregim mp3 متن آهنگ “بیله بیله یاندی یورییم” Kaç Kere Sustum Aşkı Güz Yapanlara چندین بار در مقابل کسانی که عشق رو نابود کردند سکوت کردم Varamadığım Sual Edip Derdi Soranlara آیا میتونم از کسانی که درد را می پرسند سوال بپرسم Bin Dert Yükledim Aşikar Duvarlara هزاران درد بر دیوارهای آشکار انباشته شده Ağlayamadım Sevdayı Oyun Sananlara برای کسانی که عشق را بازی تصور میکنند نتونستم گریه کنم Nefesimde Yaşattım Ismini Inadına از لجبازی در نفس هایم اسمتو زنده نگه داشتم Hissetmeden Yalandan Haykıranlara برای کسانی که بدون حس و به دروغ فریاد می زنند Rengini Göremedim Son Bakışlarda در نگاه های آخر نتونستم رنگتو ببینم Kokuna Sarıldı Gitti بوتو بغل کردم و رفتی Şimdi Rüzgarlar Da و الان با روزگار مشغولم Bile Bile Yandı Yüreğim با اینکه میدونستم دلم سوخت Yana Yana Söndü Yüreğim در حالی که قلبم آتش گرفته بود خاموش شد Benim Sonum Senle Bilirim من میدونم که پایانم با تو هست Unutamadım Seni و من هنوز تو رو فراموش نکردم ************** https://sanjamusics.ir/wp-content/uploads/2020/09/Noyan20Aksoy20-20bile20bile20yandi20yuregim20128.mp3 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .