SARDAR ارسال شده در 20 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2020 کمپوت آلوئه ورا از جمله کمپوتهایی است که طرفداران خاص خود را دارد. در این مطلب دو روش برای تهیه این کمپوت ارائه شده که یکی از روشها دارای ماندگاری بالاتری است. ستاره | سرویس آشپزی - آلوئه ورا یک گیاه مفید بینظیر بوده که علاوه بر اینکه برای زیبایی پوست، مو و درمان بسیاری از بیماریها به کار میرود، برای تهیه نوشیدنی آلوئهورا، شربت، مربا و کمپوت آن نیز استفاده میشود. کمپوت آلوئه ورا را نیز مانند کمپوت زردآلو، کمپوت توت فرنگی و کمپوت آناناس، به راحتی میتوان در منزل تهیه کرد و از طعم و عطر آن لذت برد. در این مطلب طرز تهیه کمپوت لذیذ آلوئه ورا به دو روش متفاوت آورده شدهاست؛ با ما همراه باشید. طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا؛ روش ساده این روش سادهترین و راحتترین دستور تهیه این کمپوت است. مواد لازم شکر 200 گرم آبلیمو یک تا دو قاشق غذاخوری آب نیم لیتر آلوئه ورا تازه و خرد شده یک کیلوگرم مراحل تهیه برای درست کردن کمپوت خوشمزه آلوئهورا، اولین چیزی که باید به آن دقت ویژهای داشت، خارج کردن ژل شفاف آن از برگهاست؛ برای این کار، ابتدا پوست سبز آلوئهورا را جدا کرده و لایه سفید رنگ روی ژل را نیز با دقت جدا کنید و سپس با آب سرد بشویید. حال برای تهیه این کمپوت، مراحل زیر را دنبال کنید. آب را در قابلمهای بریزید و روی حرارت گذاشته تا بجوشد. (دقت داشته باشید که مقدار آب زیاد نباشد.) 200 گرم شکر را به همراه یک قاشق آبلیمو، به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شکر کاملا در آب حل شود. سپس تکههای ژل آلوئه ورا را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید 15 دقیقه روی حرارت بماند. پس از خنک شدن، مواد را درون ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نکته: آبلیمو یا لیمو را برای طعمدار شدن این کمپوت، به آن اضافه میکنند و استفاده از آن کاملا اختیاری است. طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا؛ روش کنسروی در این روش کمپوت ماندگاری بیشتری دارد. برای تهیه کمپوت خوشعطر آلوئه ورا به روش کنسروی، مراحل زیر را انجام دهید. همانند روش اول، ژل آلوئه ورا را از برگهای آن خارج کرده، بشویید و تکه تکه کنید. تکههای آلوئه ورا را درون یک ظرف شیشهای به صورت فشرده قرار دهید. سپس آب، شکر و آبلیمو را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد. شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شربت سرد شود. حال شربت را در ظرف شیشهای حاوی آلوئهورا بریزید و در ظرف را محکم ببندید. ظرف شیشهای را درون یک قابلمه آب، روی حرارت قرار دهید؛ بهطوری که سر ظرف شیشهای از آب بیرون باشد. پس از 20 دقیقه، ظرف شیشهای خود را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. در نهایت کمپوت را در محل مناسبی مانند کابینت و یا یخچال قرار دهید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .