Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 کاش همه کلمات انگلیسی مثه جنگل بود دیگه آسون آسون میشد. جنگل جانگل پدر پادر درخت دارِخت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 قرنطینه ی کله گنجشکی چیست؟ به قرنطینهی ساعت ۶ عصر به بعد قرنطینهی کله گنجشکی میگویند 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مامانم به بابام میگه : نمیخام واکسن کرونا کشف شه بابام درجا گفت: عقلتو از دست دادی ... مامانم: روحیه دیدنِ خانواده نحستو ندارم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 با یکی آشنا شدم تو کافه قرار گذاشتیم گفت خب چجوری بشناسمت؟ گفتم همین که اومدی داخل، ملت رو نگاه کن، یکیو میبینی با خودت میگی خدایا فقط این نباشه! اون منم 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 دختره استوری گذاشته بود: چرا کسی نمیاد خواستگاری من!؟ ریپلای کردم سلام چند سالتونه؟ استوریشو پاک کرد نوشت: چرا یه آدم حسابی نمیاد خواستگاری من!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 دختره با پسره قرار میزاره پسره از دختره میپرسه : توو پارک چطور بشناسمت؟ دختره میگه قد من 1.68 وزن 54 دختره میگه من از کجا تو رو بشناسم پسره میگه من شلوار مشکی تنمه یه دستم ترازو یه دستم متر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 15 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2020 سعی کنید تو زندگی مثل پیتزا باشید که چه گرم باشه چه سرد، همه دوسش دارن؛ من خودم مثلاً سوپم فقط آدم مریض میاد سراغم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 15 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2020 پوست موز رو انداختم تو خیابون یه اقایی اومد برش داشت انداخت تو سطل اشغال. جدا شرمنده شدم از اون به بعد اول نگاه میکنم کسی نباشه بعد آشغال میریزم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 15 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2020 من کچل نیستم موهام باشعورن فاصله اجتماعی رو رعایت میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 19 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2020 حالا باز الان خوبه قدیمترا اگه پدربزرگی فوت میکرد اولین نوه ای که بدنیا میومد اسم بابا بزرگه رو میذاشتن روش، سر همین قضیه اسم خواهرم خلیله 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 19 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2020 بچه های الان تنبیه و کتک چه میدونن چیه! یادمه بچه ک بودم یه مگسکش سفید داشتیم وقتی بابام ورش میداشت اول من در میرفتم بعد مگسا... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 19 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2020 یه جا هم رفتم برای استخدام یه برگه دادن پر کنم یه جاش نوشته بود سطح زبان؟ جلوش نوشتم مرطوب است مدیر عامل برگه رو خوند درجا سکته کرد نمیدونم چرا خب زبونتو در بیار مگه سطحش مرطوب نیس؟ ملت رد دادن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 19 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2020 چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا ... من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تو را اینم از عاشقانه من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARDAR ارسال شده در 23 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2020 من امروز دیدم که طرف با گوشی به دست هواسش نبود با دوپا افتاد تو جوب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .