Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 بعضی آدمها باعث میشوند که خنده شما کمی بلندتر ،لبخندتان کمی درخشان تر و زندگیتان کمی بهتر شود. سعی کنید یکی از این آدمها باشید ..! |گراهام گرین| 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 یه دیالوگی توی فیلم از «کرخه تا راین» داشت که میگفت : «چیکار کنم خوب شی؟ بگی برقص میرقصم، بگی بخون میخونم! بگی بمیر میمرم!» یه دونه از اینا واسه همتون:)) 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 گاهی هم قشنگ حرف بزنیم کمی قشنگ تر! بگوییم :دلم برایت رفت بگوییم دردت به جانم بگوییم:دوستت دارم! یک جور بگوییم دوستت دارم که قشنگ تر از دوستت دارم های دنیا باشد... 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 یکی باید باشه مثل شایع بگه : «یه بارمیگم دیگه نه؛ شما تکون نمیخوری از پیش من، خوب یا بد هر چی پیش اومد؛پیر میشم بیخِ ریش هم!» بعد آدم دلش قرص و محکم بشه 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 13 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، 2020 کاش بعضی از آدمها مثِ مهران مدیری ازت میپرسیدن: چیزی هست بخوایی بگی و من نپرسیده باشم؟ اونوقت آدم مینشست تا صبح باهاشون حرف میزد! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 14 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2020 چه خوبه که کلید باشیم نه قفل نوازش باشیم نه سیلی با هم بخندیم نه بهم راه باشیم نه سد درک کنیم نه ترک نمک لحظه ها باشیم نه نمک زخمها 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 14 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2020 امیدوارم یکی بیاد تو زندگیتون که هر وقت نگاش میکنین تو دلتون بگین: داشتن تو مرا بس ...! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 14 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2020 سیمین چقد قشنگ میگه: •با آن همه دلداده دلش بسته ما شد ای من به فدای دل دیوانه پسندش• 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 14 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2020 بهش گفتم حوصله ندارم امشب نریم بیرون تورو هم بی حوصله میکنم کسل میشی ! گفت نه تورو با این حال تنها نمیزارم ، اصلا دوتایی باهم بی حوصله میشیم خوبه ؟! بعضی وقتا نیازی به دوستت دارم نیست جایگزین های قشنگ تری هم وجود داره 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 14 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2020 احیاناً اگه کسی امروز بهتون نگفته من بهتون میگم که : شما خیلی زیبایی خیلی ارزشمندی خیلی خوبی بیشتر کنار خودت بمون قشنگ 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 15 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2020 قشنگ ترین تعریف “کراش” رو ابی میخونه اونجا که میگه : «به جز تو همه میدونن واست این مَرد میمیره» 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 15 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2020 امیدوارم در بزنند، در را باز کنی معجزه پشت در باشد! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 15 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2020 اگه كسى خوشتيپه بهش بگيد اگه كسى دستپختش خوبه بهش بگيد اگه كسى خوشگله بهش بگيد اگه كسى مهربونه بهش بگيد اگه كسى باادبه بهش بگيد اگه كسى صداش قشنگه بهش بگيد اگه كسى قشنگ ميخنده بهش بگيد اگه دوسش داريد بهش بگيد هرچى به نظرتون قشنگه ابرازش كنين:) دريغ نكنين! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 15 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2020 خسرو شکیبایی چه قشنگ میگه: یه مدل دوستت دارم هست که گفته نمیشه،فهمیده میشه... بهش میگن دوست دارم واقعی! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 16 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2020 ناراحت شدن دسـت مـــا نیست اما ناراحت ماندن دست ماست پس اجازه ندهیم که رفتار تلخ دیگران در ما اثر کند و روزگارمان را تلخ کند…! 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 16 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2020 ﺗﻨﻬﺎ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ “ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ” ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﻌﻨﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ! ﻣﻦ ﺁﻥ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺁﺭﺯﻭ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺩﻭست خوبم 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 17 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2020 چرا همه تصدق رفتناشونو میذارن واسه چشما و واسه صورت و مو و تن؟! چرا هیشکی قربون صدقهی استخوانای یارش نمیره؟! مثلا بگه الهی بمیرم برای هر ۱۲ جفتِ دندههای سینهات که قلبتو نگه داشتن.. "حمید جدیدی" 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 18 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2020 خودتون رو دوست داشته باشید تا آرامش رو احساس کنید. هر زمان که میگید خودم رو دوست دارم ترس ها ناپدید میشه و جراتتون بیشتر میشه.. همه چیز از خودتون شروع میشه... 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 18 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2020 باب در حالِ گریه کردن بود که متوجه شد پاتریک هم گریه میکنه : -باب:چیشده پاتریک ؟ +پاتریک:هیچی،صدای گریتو شنیدم گریم گرفت...! یه پاتریک واسه زندگی همتتون آرزو میکنم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 18 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2020 دنیا هنوز قشنگیاشو داره حالا اسم نمیبرم ... ولی همین خودِ تو 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 19 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2020 همیشه یکی رو بخوایین که اگه رفتین تو خودتون سند بزاره،درتون بیاره «خیلی حرفِ ها» 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 19 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2020 یه سری آدما هستن که خودشون خوشبخت نیستنا؛ولی هر کی دارتشون خوشبخته آرزو میکنم از این آدما داشته باشین! 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 21 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2020 برای قدرت بی انتهای خدا هیچ حد و مرزی و محدودیتی وجود نداره! پس بی حد و مرز آرزو کن 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 21 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2020 اسکار بهترین عاشقانه دنیا هم میرسه به مولانا؛اونجا که میگه: «دیر آمده ای،مرو شتابان ای رفتن تو،چون رفتن جان!» 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Be.khodam.marboote ارسال شده در 21 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2020 یه کلمه محبت آمیز میتونه کل روز یه نفر رو تغییر بده! دریغ نکنیم از هم. 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .