BathaM ارسال شده در 11 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2020 دانلود آهنگ شادمهر عقیلی به نام اعتراف Download music Shadmehr Aghili – Eteraf متن آهنگ اعتراف شادمهر عقیلی ♫♫♫ وقتی بدونی میره اونی که رو به روته ادامه ی یه عشقه که آخرش سقوطه چیزی عوض نمیشه چه با سکوت چه فریاد اونی که عاشقم کرد باید ادامه می داد باید ادامه می داد این لحظه از سکوت من و تو دیدنی نیست بی رحمه اون نگاهت وقتی رسیدنی نیست چیزی عوض نمیشه چه با سکوت چه فریاد اونی که عاشقم کرد باید ادامه می داد باید ادامه می داد ♫♫♫ جز اعتراف به عشقت هرچی بگم دروغه این لحظه که غرورم تصویر یه غروبه کنار تو به جز عشق چیزی ازت نخواستم به این امید که هیچوقت تموم نمیشی واسم تموم نمیشی واسم … ♫♫♫دانلود آهنگ شادمهر عقیلی اعتراف 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BathaM ارسال شده در 11 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2020 من متن آهنگ نقطه ضعف شادمهر عقیلی برای داشتنم گاهی به دوست داشتن تظاهر کرد خیال کرد جای خالی رو میشه با حرف زدن پر کرد میتونست چی بشه چی شد میتونست چی بخواد چی خواست اون از تمام دوست داشتن فقط داشتنشو میخواست مسیرو اشتباهی رفت تلاشش بی هدف میشد بهش فرصت زیاد دادم با من وقتش تلف میشد بهم گاهی دروغ می گفت نخواست باور کنه کم بود میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود *************** بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد یه جایی مطمعنم کرد نذارم دیگه برگرده بهش این فرصتو دادم ببینه کی ضرر کرده مسیرو اشتباهی رفت تلاشش بی هدف میشد بهش فرصت زیاد دادم با من وقتش تلف میشد بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود ********** http://sv.musicset.ir/music/Old/shadmehr Aghili/Shadmehr Aghili - Tasvir/07 Noghte Zaaf.mp3 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .