sAmaR! ارسال شده در 8 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2020 دلتنگی یعنی فکر کردن به پرواز به خندههای بیدلیلت در راه خانه نگاههای "مال خودمی"ات در جمع دلتنگی یعنی کش رفتن آدامس جویده ات و غوطهور شدن در طعم لب هات دلتنگی یعنی چشمهای تو امشب سرخ بود و چشمهای من خیس... "عباس معروفی" 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 8 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2020 با خیالت زندگی می کنم و با خودت عاشقی. کاش دو بار زاده می شدم؛ یکی برای مردن در آغوش تو، یکی برای تماشای عاشقی کردنت! "عباس معروفی" 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 8 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2020 اگر باد نبود کنارم بند میشدی همینجا که میدانی ! اگر باد نبود آسمانم را سراسر ابر نمیگرفت ... و من این همه دلتنگ نمیشدم ابرآلود ... این همه در دلم نمیباریدم ... و این همه از شوق آفتاب نمیآمدم کنار پنچره ...!! همیشه خیال میکردم تو میآیی و من آمدنت را تماشا میکنم همیشه، باد، پنجره را به هم کوبید ... و باران ِ تندی گرفت!! "عباس معروفی" 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 8 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2020 بیا اسم تو را بگذاریم باران و من بی چتر در صدای خنده هات کودکانه بازی کنم خیس شوم و نگاهم به تو باشد... می شود؟ یا بیا اسم تو را بگذاریم روی هر چیز خوب باران، خورشید، جنگل، دریا، کوه، شادی، آسمان تو را هم به همان اسم خودت صدا کنیم و من نگاهم به تو باشد نمی شود؟ عباس معروفی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 8 بهمن، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2020 همیشه غایبِ من همیشه حاضری مثل بغض بر سینهام نشستهای مثل ابر در آسمانم مثل وهم در جانم زمان را شکستهای همیشه غایبِ من همیشه حاضری تا پلک میزنم سرازیر میشوی عباس معروفی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .