bmtips ارسال شده در 4 بهمن، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2020 مسقطی یک دسر معروف و خوشمزه ایرانی است که جزء سوغات شهرهای جنوبی ایران نیز محسوب میشود. مسقطی را میتوانید به صورت آماده از قنادی یا خشکبار فروشیها تهیه نمایید، اما اگر میخواهید طرز تهیه مسقطی خانگی، خواص مسقطی و انواع آن را بدانید توصیه میکنیم به ادامه مقاله این مقاله جذاب و خوشمزه توجه کنید. مسقطی چیست؟ مسقطی یک نوع حلوا است که به عنوان شیرینی یا دسر مورد استفاده قرار میگیرد. معمولاً مسقطی را از نشاسته، گلاب، شکر، هل، زعفران و ترکیبات دیگر تهیه میکنند که مزه خوشایند و خاطرهانگیزی به همراه دارد و دسر خوبی برای مهمانیها و اعیاد خواهد بود. مسقطی از مهمترین سوغات شهرهایی همچون بوشهر، سیرجان، بندرعباس و کازرون به شمار میآید، اما در این میان مسقطی لاری معروفتر از مسقطی شهرهای دیگر است. در واقع یکی از قطبهای اصلی تولید و فروش انواع مسقطی شهر لار میباشد. انواع مسقطی چیست؟ دسر مسقطی انواع متفاوتی دارد که با تغییر یک ترکیب، نوع مسقطی نیز تغییر میکند. برخی از مسقطیها نیز حاوی شیر، برخی حاوی ژله، برخی حاوی گردو، برخی حاوی میوه و ترکیبات دیگر هستند که همین مسئله باعث تغییر مزه آن نیز میشود. از این جهت ما تصمیم گرفتیم در ادامه این مقاله به طرز تهیه انواع مسقطی بپردازیم. ۱. طرز درست کردن مسقطی زعفرانی طرز درست کردن مسقطی زعفرانی بسیار ساده است و شما میتوانید شیرینی مسقطی زعفرانی را برای مهمانیهایتان تهیه و آماده کنید. مواد لازم مسقطی زعفرانی برای ۶ نفر ۲/۳ پیمانه نشاسته چهار پیمانه آب سرد یکدوم پیمانه گلاب یکدوم استکان زعفران دم کرده دو پیمانه شکر یکدوم پیمانه روغن مایع یکسوم پیمانه خلال بادام مقداری پودر یا خلال پسته منبع : هرنگ https://herang.co/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .