رفتن به مطلب

طرز تهیه دسر رومانف یک دسر ساده و خوشمزه...


sAmaR!

ارسال های توصیه شده

 

طرز تهیه دسر رومانف

مواد لازم :

  • شیر : ۲ لیوان
  • خامه : ۲۰۰ گرم
  • شکر : ۱۰۰ گرم
  • آب سرد : ۱/۴ پیمانه
  • وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین : ۱/۵ قاشق غذا خوری
  • موز ریز یا پوره شده : ۲ عدد
  • نشاسته ذرت : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر رومانف :

برای تهیه سر رومانف ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته سپس نصف لیوان شیر به آن اضافه می کنیم.

طرز تهیه دسر رومانف

خوب هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود. سپس باقی مانده شیر، شکر و وانیل را به نشاسته ذرت اضافه کرده و درون قابلمه ریخته و شعله را روشن می کنیم در روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا زمانی که شیر جوش بیاید مدام هم می زنیم تا آرد گلوله نشود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از روی حرارت برداشته و موز را که درون مخلوط کن پوره و یا به صورت نگینی خرد کرده بودیم را به موادمان اضافه می کنیم سپس خامه را نیز اضافه می کنیم. و خوب هم می زنیم تا مواد یک دستی به دست آید.

آماده کردن دسر رومانف

طرز تهیه دسر رومانف

در مرحله بعدی طرز تهیه دسر رومانف, ژلاتین را که با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری تهیه کرده ایم را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم از حرارت بیفتد.

طرز تهیه دسر رومانف

در آخر قالب را چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم و به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

تهیه دسر رومانف

این دسر را هم می توان درون لیوان های سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد. وقتی که دسر رومانف آماده شد از یخچال بیرون آورید و آن را با ژله و یا میوه های مختلف به سلیقه خودتان تزیین کنید.

درست کردن دسر رومانف

طرز تهیه دسر رومانف

طرز تهیه دسر رومانف

لازم به ذکر است که به جای موز می شود از میوه هایی نظیر انبه، آناناس و هلو نیز استفاده کرد. دسر رومانف در عین سادگی بسیار خوشمزه است آن را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید. حال در ادامه قصد داریم روش دیگری از این دسر با توت فرنگی را آموزش دهیم، بنابراین تا پایان همراه ما شوید.

دستور تهیه دسر رومانف فرانسوی

دسر رومانف توت فرنگی یک نوع دسر خوشمزه است، در این روش از میوه توت فرنگی در ته و کناره های ظرف استفاده شده و اما می توانید در داخل دسر نیز از میوه استفاده کنید، در زیر می توانید روش درست کردن آن را ببینید و یاد بگیرید.

دستور تهیه دسر رومانف

مواد لازم

  • شیر/ ۳ پیمانه
  • شکر/ نصف پیمانه
  • نشاسته ذرت/ یک چهارم پیمانه
  • خامه صبحانه/ یک پاکت یا ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین/ ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل/ نصف قاشق چای خوری
  • توت فرنگی/ به مقدار لازم

روش تهیه دسر رومانف مجلسی

در ابتدای تهیه این دسر لازم است ژلاتین را با نصف پیمانه شیر به روش بن ماری شفاف کنید و سپس نشاسته ذرت، شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید، بهتر است مخلوط را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد، بعد از غلیظ شدن آن می توانید ژلاتین و وانیل را اضافه کنید و سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و فورا هم بزنید تا مایه نبُرد، لازم است از قبل خامه را در دمای محیط قرار دهید.

اکنون توت فرنگی ها را بردارید و دُم آن را بگیرید، سپس به روشی که در تصویر می بینید از چند قسمت برش بزنید و در داخل قالب مورد نظر تان بچینید، قالب را خیلی کم چرب کرده و سپس مایه را بعد از خنک شدن روی توت فرنگی ها بریزید.

توجه داشته باشید که در هنگام کنار گذاشتن مایه دسر برای خنک شدن هر چند مدت یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد، سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا خوب ببندد، برای  این منظور ۶ تا ۷ ساعت کافی می باشد، سپس بعد از خروج از یخچال اطراف دسر را با چاقو آزاد کرده و آن را به راحتی داخل ظرف مورد نظر خود برگردانید.

روش تهیه دسر رومانف

نکته : توت فرنگی هایی که در دیواره قالب قرار داده اید، باید به اندازه ای نازک باشد که لیز نخود و به آسانی به قالب بچسبد.

 

منبع : میهن چت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...