رفتن به مطلب

ژله بستنی هندوانه ای لیمویی

ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

این دسر رو دیشب درست کردم خیلی دلم میخواست ازاین خوشگلتر دربیاد اما عجله نذاشت ، این دسر آسون رو واسه چند تا از دوستایی که دسر راحت میخواستن گذاشتم ، توی لیوان یه بار مصرف درست کردم منتها جنسش کاغذی نباشه که میچسبه!

مواد لازم برای ۴تا لیوان ژله بستنی :
بستنی ۱.۵ پیمانه یا ۲۱۰ گرم
ژله هندوانه ۲/۱ بسته
ژله لیمو ۲/۱ بسته
آب جوش ۱ پیمانه
آب سرد ۸/۱ پیمانه
پودر ژلاتین ۲/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
ژله ی هندونه رو با نصف پیمانه آب جوش حل می کنیم و میذاریم روی بخار آب تاشفاف بشه
ژله ی لیمو رو هم همینطور جداگانه با نصف پیمانه آب حل می کنیم
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و روی بخار آب میذاریم تا حل بشه
ژله های مایع که کمی خنک شده ، به هر کدوم نصف پیمانه بستنی اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم و میذاریمشون یخچال هر۵ دقیقه همشون میزنیم تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسن ، مال من کمی سفت تر بود برای همین توی قالب کمی حباب هوا درست شد.

طرز تهیه ژله بستنی لیوانی

طرز تهیه ژله بستنی لیوانی

لیوانای یه بار مصرف رو یکم مرطوب می کنیم
حالا مثل عکس اول ژله ی هندوونه بعد سفید و بعد لیمو رو توی لیوانا میریزیم و بعد ریختن هر کدوم یه کوچولو قالب رو به میز میزنیم تا صاف و یکدست بشه میذاریم یه شب تا صبح تو یخچال تا خوب ببنده و سفت بشه که من کمتر گذاشتم.

ژله بستنی

برای برگردوندشنونم ، توی آب جوش فرو میبریم و سریع برمیگردونیم یا مثل من دور لیوان رو با چاقو چند تا چاک میدیم و برعکس که کردیم لیوان رو پاره می کنیم و درمیاریم.
برای روش هم از شکلات چیپسی به جای هسته ی هندونه کمک میگیریم.
هر کدوم از این ۴تا لیوان ۲۰۵ کالری داره ، هرچند یلدا که رژیم نداره!

ژله بستنی لیوانی

ژله بستنی لیوانی

با اینکه تمیز درنیوردم و نمیخواستم بذارمش اما انقدر خوشمزه بود و آسون که دلم نیومد!
اینم یه هندونه

منبع : میهن چت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...