ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 9 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2020 فرنی پرتقالی با آرد ذرت و پرتقال طبیعی فرنی Orange خیلی جالبه که این آموزش رو با پرتقال طبیعی درست می کنیم ، خیلی جالب بود تا حالا اسم فرنی پرتقالی را نشنیده بودم و تجربه طعم متفاوتی از فرنی بود که مامان نازنینم به من یاد داد. امروز دارم میرم برای افطاری فرنی بدرستم چون همسری روزه گرفته ، میخواستم ساده درست کنم ولی این پرتقالیه داره اغفالم میکنه پس باهم درست کنیم و ازش لذت ببریم. مواد لازم : شیر ۱ لیتر آرد ذرت ۶ قاشق غذاخوری شکر ۱ پیمانه کره ۲۵ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل کمی پرتقال ۱ عدد ، آب و رنده ی پوستش مورد نیازه طرز تهیه : اول شیر رو با شکر و آرد ذرت خوب مخلوط کرده ، وقتی حل شد زرده تخم مرغ و وانیل و کره رو اضافه می کنیم. روی حرارت میذاریم و مداوم هم میزنیم تا فرنیه یکدستی داشته باشیم ، وقتی غلیظ شد تقریبا مثل ماست سفت ، کمی سفت تر از حد معمول باشه که آب پرتقال رو اضافه کردین شل نشه ، حرارت رو خاموش کرده و آب پرتقال و رنده ی پوست پرتقال رو اضافه کرده هم میزنیم و فرنی آماده شده است. فقط توجه کنین که شیر از حالت جوشش بیوفته بعد آب پرتقال رو اضافه کنین تا شیر نبره. فرنی با پرتقال طبیعی به همین سادگی و به همین نرمی و دلچسبی پیشنهاد : یکی از دوستانم یه پیشنهاد داد که کم گوش نکردم ولی اگه اهل ریسک هستید انجام بدید ، توی این آموزش که با آرد ذرته به جای شکر اگه یه قوطی شیر عسل بریزی خیلی خیلی بهتر میشه و دقیقا مثل پودینگ میشه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .