BathaM ارسال شده در 8 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 آنقدر جای خالیت اینجاست که کنارم دراز میکشد برایم قصه میگوید سر برشانهام میگذارد وگاه باهم، گریه میکنیم... آنقدر به نبودنت، عادت کردهام که اگر یک روز بیایی دلم برای جای خالیات تنگ میشود دلم برای دلتنگیات دلم برای آوازهایی که جایخالیات میخواند... هم دوست دارم که بیایی هم میترسم که بیایی 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BathaM ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 شبیه کسی شده ام که هر روز قبل از خوردن صبحانه به گلدان کوچکش سر می زند قطره های آب را آرام می پاشد پنجره ی ایوان را باز می گذارد با فاصله می نشیند، نگاهش می کند از دور مراقب تابش آفتاب است مبادا که تند شود مبادا تگرگ ببارد مبادا کلاغی از کنارش بگذرد شبیه کسی شده ام که غروب ها با گلدانش خلوت می کند روی ایوان می ایستد به دور دست ها خیره می شود و تمام حواسش به همین شاخه ی خواب آلوده است هنوز شب نشده پنجره را می بندد و می گذارد به حال خودش باشد تا سرش خم شود روی ساقه و آرام بخوابد بعد گوشه ای می نشیند و لحظه های با او بودن را مزه مزه می کند و همانجا پای پنجره خوابش می گیرد من اینگونه از بودنت مراقبت می کنم... 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BathaM ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 انگار این نبودن هایت تمامی ندارند ... این نداشتن هایم این نشدن ها این نرسیدن ها ... انگار تقدیرِ من بـا نداشتنت گره خورده است این دوست داشتن انتها ندارد تمامِ وجودم از ایـن خواستن ولی نداشتن درد میکند ... انگار این بغضِ کهنه خیالِ شکستن ندارد ... دوست داشتنت بغضی ـست که تا ابد همراهم هست ... نبودنت هم ... نبـودنت هر روز با من است که خط میکشد رویِ تمام خیال بافی هایم که یـادم می آورد این نداشتن همیشگی است ... این نرسیدن همیشگی است ... ندارمت و این تمامِ حرفِ من است .. #مخاطب _خاص_دارد... 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BathaM ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 من، تو را، فروختمت؛ به تمام خاطرات خوب! تو فروختی مرا به یار دگری! من، تو را، بی نیاز شدم؛ به رسم تمام نبودن هایت! من، تو را، بی تو، زندگی میکنم؛ این روزها...و تو با خیال راحت با دگریبه خیال این که نمیدانم ... 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 9 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2020 و تنهایی آسمانی است بی ستاره... ماه هم که باشی تنهایی؛ نور تو را می كُشد! می شوی سو سوی فانوسی در دست غریبه ای. روشنی؛ فقط برای کشتنِ ترس یک عابر در جاده ای تاریک آن هم فقط به شوق دیدن چند قدم دیگر #علیرضا_اسفندیاری 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 9 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2020 خاطراتت صف کشیده اند ! یکی پس از دیگری … حتی بعضی هاشان آنقدر عجولند که صف را بهم زده اند ! و من … فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که … خیلی دوستش دارم خیلی ! 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sAmaR! ارسال شده در 9 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2020 (ویرایش شده) من هر وقت تصمیم میگیرم، تو را فراموش کنم، " صبر " می آید!... و من چقدر دوست دارم این عطسه های پاییزی را!!!! ویرایش شده 9 مهر، 2020 توسط sAmaR! 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .