ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 ترشی فلفل دلمه ای قرمز کبابی این هم یه ترشی جدید و خوشرنگ و فوق العاده خوشمزه ، با طعمی دودی و ملس که تندی سرکه نمیزنه و با غذاها و ساندویچ های گوشتی و گریل شده ترکیب عالی ای خواهد داشت. الان که فلفل دلمه ای های رنگی و جذاب زیاد هست میشه توی رسیپی های جدید استفاده کرد. مواد لازم : فلفل دلمه ای ۳عدد سرکه سیب نصف پیمانه آب ۱.۵ پیمانه شکر یک چهارم پیمانه نمک نصف قاشق چایخوری سیر ۱ حبه فلفل سفید و خردل نکوبیده تعدادی طرز تهیه : فلفل دلمه ای ها رو چهار قسمت کنید و هسته و چیزهای اضافیش رو بگیرین. ترشی فلفل دلمه ای قرمز توی سینی فر بچینین طوری که پوستش روی سینی قرار بگیره. توی فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد بذارین برای ۲۰ دقیقه یا تا جایی که پوستش حالت سوختگی بگیره و کبابی بشه ، از فر بیارین بیرون و بذارین توی پلاستیک و درش رو ببندین تا بخار کنه و پوستش جدا بشه تو این مدت مایع ترشی رو آماده میکنیم ، آب و سرکه رو توی قابلمه میریزیم و وقتی جوش اومد شکر و نمک و فلفل و خردل رو اضافه میکنیم و میذاریم کنار حالا فلفل ها رو به راحتی پوست میکنیم. فلفل های آماده شده رو توی مایعی که آماده کردیم میذاریم و اون رو روی حرارت میذاریم تا ۵ دقیقه بجوشه. بعد حرارت رو خاموش می کنیم و میذاریم توی قابلمه سرد بشه و بعد فلفل ها رو توی شیشه میچینیم و از آب و سرکه روش میریزیم تا کاملا پر بشه بعد از ۱ روز میتونین مصرف کنین خیلی خوشمزه اس و در کنار غذاهای گوشتی و گریل شده فوق العاده است. ترشی فلفل دلمه ای کبابی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .