ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 سوپ تره فرنگی مجلسی با خامه طرز تهیه سوپ تره فرنگی که یک سوپ خوش طعم و لذیذ با هزینه اندک و ارزان هست ، تهیه سوپ تره فرنگی بهترین روش استفاده از تره فرنگی است ، تره فرنگی از سبزیجات بسیار مغذی است و خواص زیادی دارد این سوپ تره فرنگی بدون شیر است و از شیر در آن استفاده نشده است ، معمولا در کنار تره فرنگی سبزیجات دیگری نیز استفاده می شود تا طعم سوپ متعادل و دلپذیر شود. سوپ تره فرنگی یک سوپ معروف و محبوب فرانسوی است و جز سوپهای پایه و مهم این کشور است که دستور تهیه آن بین المللی شده و در سراسر دنیا این سوپ خوشمزه سرو می شود. برای درست کردن سوپ تره فرنگی ابتدا تره فرنگی ها را شسته قسمت سبز آن را جدا می کنیم و بقیه را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم سپس با قلم و آب میگذاریم برای کمتر از ۱ ساعت بپزد. سوپ تره فرنگی ورژنهای متنوعی دارد ولی در این دستور مدلی از سوپ تره فرنگی را آموزش داده ایم که با ذائقه ایرانی سازگار است. مواد لازم : تره فرنگی ۴ دسته آویشن تازه یک دسته کوچک کره ۳ قاشق سوپخوری برگ بو ۲ عدد سیب زمینی ۸۰۰ گرم فلفل سیاه به مقدار لازم سیر ۳ حبه نمک به مقدار لازم عصاره مرغ ۷ پیمانه پیازچه خرد شده برای سرو خامه ۱ پیمانه طرز تهیه : برای تهیه عصاره مرغ یا استاک می توانید از قرص های آماده عصاره مرغ استفاده نمایید ، هر قرص عصاره با یک پیمانه آب ترکیب می شود و بعد از هم زده شدن استاک بدست می آید برای صرفه جویی در هزینه ها بسته های ۱۰ تایی یا ۸ تایی عصاره را تهیه کنید که در فروشگاه های مواد غذایی عرضه می شود و قیمت بسیار کمی دارد ، هفت عدد عصاره را در ۷ پیمانه آب حل کنید تا مقدار استاک مورد نظر بدست آید. اگر آویشن تازه در دسترس ندارید از آویشن خشک استفاده کنید مقدار جایگزین آویشن خشک حدود ۱ قاشق چایخوری است. طرز تهیه سوپ تره فرنگی بسیار خوشمزه با ظاهر حرفه ای و رسمی : در تصویر زیر تره فرنگی های تازه را می بینید ، تره فرنگی را از طول یک برش کامل بدهید تا به دو نیم تقسیم شود. سوپ تره فرنگی مجلسی سپس تره فرنگی های برش خورده را زیر آب سرد بگیرید. برگها را جدا کنید و هر برگ تره فرنگی را به خوبی تمیز کنید. تره فرنگی های شسته شده را داخل آبکش بریزید تا آب آنها به خوبی برود. تره فرنگی ها را خرد کنید ، برشهای عرضی نسبتا باریک بزنید. طرز تهيه سوپ تره فرنگي قابلمه مناسبی را روی حرارت بگذارید تا گرم شود سپس کره را اضافه کنید تا ذوب گردد. سیر تازه را ریز خرد کنید ، سیر نباید درشت باشد و بهتر است ریز شود تا طعم و عطر خود را آزاد کند. سیر را یک دقیقه در کره تفت دهید و سپس تره فرنگی های خرد شده را اضافه نمایید. بعد از اضافه کردن تره فرنگی باید آنها را روی حرارت ملایم تفت دهید. تره فرنگی ها باید سبک شوند و تغییر بافت و رنگ دهند ، کاملا نرم شوند و حجم آنها کاهش یابد. کیفیت مدنظر بعد از تفت دادن تره فرنگی را در تصویر زیر می بینید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و نگینی درشت خرد کنید. استاک یا عصاره مرغ را داخل قابلمه بریزید و سیب زمینی های خرد شده را اضافه نمایید. آویشن ، برگ بو ، فلفل سیاه تازه ساییده شده و نمک را نیز اضافه نمایید. تمام مواد را مخلوط کنید و حرارت را زیاد نمایید تا مواد سوپ به جوش آید. بعد از به جوش آمدن مواد سوپ حرارت را متوسط روبه پایین کنید و درب قابلمه را ببندید و سوپ را حدود ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از بیست دقیقه باید از پخته شدن سوپ مطمئن شوید ، سیب زمینی ها را فشار دهید اگر نرم شده باشند سوپ پخته است. در این مرحله باید سوپ کاملا پوره شود ، با استفاده از گوشتکوب برقی پوره کردن سوپ بسیار ساده خواهد بود اما اگر گوشتکوب برقی ندارید از هر نوع غذاساز یا مخلوط کن که در دسترس دارید استفاده نمایید و سوپ را کاملا پوره کنید. بعد از پوره شدن سوپ و یکدست شدن آن باید خامه به سوپ اضافه گردد. می توانید از خامه کمتری هم استفاده کنید اما این مقدار خامه سوپ غلیظ ، خوشمزه و کاملا حرفه ای به شما خواهد داد. خامه نباید سرد باشد و باید کم کم به سوپ اضافه شده و دائم هم زده شود. اگر خامه سرد باشد و یا به یکباره داخل سوپ ریخته شود بریده خواهد شد ، برای یکدست کردن خامه با سایر مواد سوپ در حال اضافه کردن خامه دائما سوپ را هم بزنید. سوپ تره فرنگی بدون شیر بعد از اضافه کردن کل خامه و مخلوط شدن تمام مواد سوپ مجددا حدود ۱۰ دقیقه سوپ را روی حرارت ملایم بگذارید تا غلظت مورد نظر را پیدا کند. سوپ را بچشید و اگر نیاز به نمک و فلفل دارد اضافه نمایید. بعد از پخت نهایی سوپ تره فرنگی با کیفیت عالی و عطر و طعمی بی نظیر آماده میل است. این سوپ را برای مهمانی های رسمی نیز می توانید سرو کنید و طعم و عطر آن حتما با استقبال مواجه خواهد شد. سوپ را داخل ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پیازچه خرد شده تزیین نمایید. نوش جان طرز تهیه سوپ ساده تره فرنگی باعث کاهش کلسترول می شود و در مبارزه با سرطان روده و پروستات نقش موثری دارد حاوی مقدار زیادی منگنز می باشد سوپ تره فرنگی را برای کسانی که دچار سو هاضمه و کم خونی و روماتیسم هستند توصیه می کنند برای یبوست هم مفید است درمان خوبی برای عفونت های مجاری تنفسی و التهابات ریوی است. زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد. سوپ تره فرنگی را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا سرو کنید. این سوپ بسیار خوشمزه بوده و طرز پخت آسانی دارد ، هر وقت مهمان دارم از من تقاضا میشه که این سوپ رو حتما بپزم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .