ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 مرغ پر شده با اسفناج و پنیر در فر همیشه یه غذای آسون و راحت مورد استقبال قرار خواهد گرفت ، یه غذای سریع و راحت با سینه ی مرغ و اسفناج که خیلی خوشمزه میشه و از میل نمودن آن لذت خواهید برد. سینه مرغ پرشده را در منزل و با مواد دلخواه تان نیز می توانید درست کنید ولی پیشنهاد ما را فراموش نفرمایید ، به این دلیل که این غذا علاوه بر لذیذ بودن و سادگی ، بسیار غنی از ویتامین و پروتئین می باشد و نوعی غذای رژیمی نیز برای ورزشکاران و بدنسازان محسوب می گردد. مواد لازم : سینه ی مرغ یک عدد اسفناج بخار پز شده ۴ قاشق پنیر موتزارلا ۲ ورق سیر ۳ حبه گوجه ی خشک شده ۳ عدد پاپریکا نصف قاشق چایخوری ، پودر فلفل دلمه قرمز نمک و فلفل سیاه و پودر سیر کمی روغن زیتون ۱ قاشق طرز تهیه : فر رو روی ۱۸۰ درجه میذاریم تا گرم بشه. اول اگه سینه ی مرغ استخون داره میگیریم و اون قسمت فیله رو جدا می کنیم. طرز تهیه مرغ با اسفناج مرغ رو توی پلاستیک میذاریم و با وردنه روش می کوبیم تا باز بشه اما با دقت تا پاره نشه. فیله مرغ رول شده روی سینه ی مرغ باز شده ، نمک و فلفل سیاه و پودرسیر و پاپریکا میزنیم و همه جاش پخش می کنیم. سیر ها رو رنده می کنیم و روی تمام گوشت مرغ پخش می کنیم. تقریبا دو پیمانه اسفناج رو بذاریم بخار پز بشه این ۴ قاشق رو به ما میده ، البته به اسفناج ها بستگی داره ، اسفناج بخارپز رو خورد می کنیم و با گوجه ی خشک شده ی خورد شده مخلوط میکنیم و روی تمام سطح مرغ پخش می کنیم. پنیر رو روی اسفناج ها میذاریم ، هر پنیر دیگه ای که دوست داشتین میشه بذارین. حالا از پایین به کمک پلاستیک رولش می کنیم و با خلال خوب فیکسش میکنیم. توی ظرف فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغ رول شده رو توی ظرف میذاریم و روی رول رو نمک و فلفل و پاپریکا میزنیم و کامل روغن زیتون رو روی مرغ میمالیم. سينه مرغ پر شده میذاریمش توی فر برای ۴۰ دقیقه تا خوب بپزه و روش طلایی بشه. من برای کنارش از سیب زمینی آکاردئونی استفاده کردم ، با سس کچاپ و خردل سروش میکنیم. فیله مرغ شکم پر خیلی شیک برش میخوره و فوق العاده خوشمزه اس و هم اینکه سریعه و یک ساعته غذای خوب و شیک داریم. فیله مرغ پر شده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .