ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 کباب ترکی با گوشت چرخ کرده در فر کباب ترکی خانگی در فر که این خوراک ابتکار خودم هست و امشب برای مهمونام پختم بسیار عالی بود ، نکته مهم اینه که ظرف بزرگ و پهن باشه و حرارت فر زیاد ، اواسط پخت کمی مواد رو مخلوط کنید بد نیست ولی در کل تکه های گوشت که بدون پیاز یا هر موادی فقط با نمک و فلفل مخلوط شده باید بصورت ورقه های نازک اول با حرارت فر کباب بشه بعد با بقیه مواد مخلوط بشه ، طعمی کاملا مشابه کباب ترکی یا همون دونر کباب داره و خیلی برای مهمونی های پر جمعیت مناسب هست. مواد لازم : گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم قارچ ۲بسته بزرگ فلفل دلمه ای ۲عدد پیاز ۱عدد فلفل سبز گوجه فرنگی ۵عدد نمک روغن طرز تهیه : کمی روغن کف ظرف فر میریزیم و نمک می پاشیم. دو بسته بزرگ قارچ رو خرد میکنیم و روش نمک میپاشیم. طرز تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده بعد یک پیاز بزرگ یا دوتا متوسط رو خرد میکنیم روی قارچ ها حدود ۲ عدد فلفل دلمه ای ترجیحا سبز و زرد و نارنجی رو خرد و مخلوط میکنیم و روی قارچ و پیاز میریزیم طرز تهیه کباب ترکی رستورانی حدود نیم کیلو گوشت چرخ کرده رو با نمک و فلفل مخلوط میکنیم و به صورت تکه های پهن کوچک روی سبزیجات پهن میکنیم. روی گوشت ها درصورت تمایل فلفل بیشتر و فلفل سبز میریزیم. در آخر حدود ۵-۶ عدد گوجه فرنگی روی گوشتها خرد میکنیم و نمک میزنیم و روغن میریزیم و در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میپزیم. کباب ترکی خانگی حدود ۱ ساعت و نیم فکر کنم زمان مناسبی باشه برای پخت. اواسط پخت هم بهتره گاهی مواد رو کمی زیرو رو کنیم البته سعی کنید این کار رو قبل از کم شدن آب سبزیجات انجام ندید تا گوشت ها حالت آبپز پیدا نکنه و کباب بشه. این دونر کباب خوشمزه به دستگاه کباب ترکی نیاز نداره فقط کافیه این آموزش آشپزی رو با یک سینی و فر گازی خونتون درست بفرمایید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .