ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 6 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2020 کازان دیبی دسر ترکیه ای کازان دیبی یک دسر خوشمزه مربوط به کشور ترکیه است دارای طعم کرمی و کاراملی و مناسب ماه رمضان و افطار ، امیدوارم درست کنین و مارو تو این ماه دعا کنید ، مشابه فرنی خودمون هستش اما تغییراتی دارا هست. این دسر از بهترین و خوشمزه ترین دسرهای ترکیه می باشد ، کازان دیبی در لغت به معنی ته دیگ است. مواد لازم برای چهار نفر : شیر چهار لیوان شکر یک لیوان نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری آرد دو قاشق غذاخوری وانیل مواد کاراملی : کره کمی شکر یک چهارم لیوان طرز تهیه : اول سه لیوان از شیر رو با شکر میذاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه آرد و نشاسته ی ذرت و وانیل رو تو یک لیوان باقی مونده ی شیر میریزیم و خوب حلش میکنیم کف یک پیرکس مستطیل رو با کره حسابی چرب میکنیم و شکری که تو مواد کاراملی هست رو کامل همه جای پیرکس پخش میکنیم ، دقت کنین پیرکسی باشه که راحت روی حرارت بذارینش طرز تهیه کازان دیبی وقتی شیر گرم شد مخلوط شیر و آرد رو هم میزنیم و آروم به شیر داغ اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه ، میتونین از روی حرارت بردارین و مخلوط که کردین دوباره بذارین روی حرارت مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم شاید هفت هشت دقیقه تا غلیظ بشه وقتی آماده شد توی پیرکس شکر پاشی شده میریزیم ، حالا پیرکس رو میذاریم روی حرارت کم تا سطح زیرش رو کاراملی کنیم kazandibi از یه گوشه ی پیرکس شروع میکنیم و هی میچرخونیم تا کل سطح زیرش کاراملی بشه ، دقت کنین که نسوزه و فقط کاراملی! دسر ترکیه ای وقتی تمام کفش درست شد بذارین برای دو ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه و خنک بشه بعد سه ساعت بذارینش یخچال تا خوب ببنده این دسر برای چهار نفر مناسبه ، دورش رو با چاقو آزاد کنین و چهار قسمتش کنین یک کفگیر مستطیلی بردارین و از زیر هر قسمت بردارین و چپه توی بشقاب بذارین تا سطح کاراملی رو باشه با کمی دارچین و پسته تزیینش کنین یسبار طعم کرمی و کاراملی داره و برای افطار خیلی مناسبه. موقع سرو ، دسر رو به صورت نوارهای مستطیل به پهنای حدود ٥ سانت برش می زنیم و با یك كفگیر هر برش رو توی ظرف میذاریم ، یعنی در واقع قسمت قهوه ای كه زیر دسر بود میاد رو. کازان دیبی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .