ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 6 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2020 تاکو سبزیجات با مرغ طرز تهیه تاکوی مرغ یک غذای مکزیکی لذیذ که Chicken Tacos هست که سرشار از سبزیجات با ویتامین های مختلف و مرغ سرشار از پروتئین می باشد لذا علاوه بر خوشمزگی و لذیذ بودن بسیار مغزی نیز خواهد بود. زمان آماده سازی ۱۵تا۲۰ دقیقه زمان پخت ۱۰تا۱۵ دقیقه مقدار غذا برای چهار نفر طرز تهیه تاکوی مرغ خوشمزه که پیشنهاد میکنیم اگر گیاهخوار نیستید زمان را از دست ندهید و درست کردن آن را سریعا شروع کنید. طرز تهیه تاکو سبزیجات توجه داشته باشید باید مرغ رو با مواد دیگه مزه دار کنید که در فست فودها اصطلاحا مرینیت کردن مرغ می گن. مواد لازم برای مرغ مزه دار : ۲ پیمانه مرغ بدون استخوان ۳ قاشق غذاخوری ماست ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی نمک به مقدار لازم نصف قاشق چایخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری خمیر سیر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری ادویه ماسالا مواد لازم برای تاکو : ۲ پیمانه آرد ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی نصف قاشق چایخوری نمک مواد لازم برای چاشنی یا سس سالاد : ۱ عدد پیاز نصف پیمانه هویج نصف پیمانه فلفل دلمه ای نصف پیمانه کلم ۱ قاشق چایخوری سویا سس قاشق چایخوری سرکه نصف قاشق چایخوری پودر فلفل نمک به مقدار لازم ۲ قاشق غذاخوری پیازچه ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی سس چیلی برای تزئین ادویه ایتالیایی برای تزئین طرز تهیه : در یک کاسه همه مواد ماریناد مرغ را مخلوط کنید و خوب به هم بزنید و اجازه دهید ۲ تا ۳ ساعت بماند. طرز تهیه تاکو دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه حرارت داده و مرغ و ماریناد را به آن اضافه کنید و روی حرارت کم بپزید تا مرغها خوب پخته شوند سپس کنار بگذارید. حالا تاکوها را آماده کنید آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید روغن گیاهی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید آب را اضافه کنید و آرد را خوب ورز دهید تا خمیر نرم و قابل انعطافی به دست آید. روی خمیر را با یک پارچه چیت بپوشانید و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. خمیر را به ۷ – ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید یکی از قسمتها را برداشته ، گرد کرده و سپس با وردنه باز کنید. با چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید تا موقع پخت پف نکند حالا خمیر را دور ورنه بپیچید تا مثل تصویر زیر شبیه تاکو شود برای این کار از لیوان هم میتوانید استفاده کنید. با کمک همان وردنه خمیر را به مدت چند ثانیه داخل روغن بگذارید تا بیرون آن سرخ شود. سپس وردنه را با احتیاط از خمیر خارج کنید به همین ترتیب همه تاکوها را در روغن فراوان و روی حرارت کم سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند. در یک ماهیتابه دیگر روغن و پیاز را سرخ کنید تا رنگ آن شفاف شود. کلم و فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید و روی حرارت زیاد به مدت یک دقیقه هم بزنید. سپس هویج ، سویا سس ، پودر فلفل ، سرکه و نمک را اضافه کنید روی حرارت زیاد به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید شعله را خاموش کنید مواد را کنار بگذارید. تاکوها را در بشقاب بگذارید و ۳ قاشق غذاخوری سالاد و چند تکه مرغ سرخ شده را داخل آن بگذارید. مقداری سس چیلی و ادویه ایتالیایی روی آن بریزید سپس با مقداری سالاد دیگر تزئین کنید حالا تاکوهای مرغ خوشمزه را میل کنید. تاکو یک غذای سنتی مکزیک است این غذا با نان ترتیلا و سس های مختلف تهیه و سرو می شود برای تهیه تاکو باید نان را به شکل استوانه نصفه درست کنید و داخل آن را با مواد دلخواه پر کنید اصولا تاکو را با گوشت چرخ کرده و ادویه مخصوص تاکو و ترشی فلفل سرو می کنند. این غذا در همه جای دنیا طرفدار دارد اگر به غذاهای تند علاقه دارید ، حتما یکبار تاکو را درست و میل کنید لذتی دارد خوردن این غذا. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .