رفتن به مطلب

چیکن پارمیجیانا با سس سینه مرغ


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

چیکن پارمیجیانا با سس سینه مرغ

چیکن پارمیجیانا با سس سینه مرغ

این هم یک پست مخصوص از غذای سریع و فوق العاده خوشمزه! این غذا ایتالیایی و بی نظیر هست!
در غذاهاي کشور ایتالیا اگر از پنير پارمسان استفاده شود از كلمه Parmigiana Italy استفاده مي شود.
خوراك امروز ما متشكل از مرغ و پنير پارمسان است كه به آن چيكن پارميجانا مي گوييم.

مواد لازم :
۲/۱ سینه مرغ
نمک
پاپریکا یا فلفل دلمه قرمز
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق
آرد سفید
آرد سوخاری
پنیر موتزارلا + پارمزان ۷۰ گرم

مواد سس :
گوجه فرنگی پوره شده ۲ عدد
سیر ۱ حبه
نصف قاشق اوریگانو یا آویشن
ریحان تازه یه مشت خورد شده
آب نصف لیوان
عصاره مرغ ۳/۱
پاپریکا یا فلفل دلمه قرمز
کره ۱ قاشق

 

آموزش طرز تهیه :
اول سینه مرغ رو با چاقو نصف میکنیم ، سطح صافش رو روی تخته میگذاریم و یک دستمون رو روی مرغ میگذاریم و با دست دیگه با چاقو برش افقی میدیم.
بعد بهش نمک و پاپریکا میزنیم من کمی لیمو فلفلی هم زدم میذاریم یه نیم ساعت یخچال! البته مثه من زیاد پاپریکا نزنین تا روش تیره نشه خیلی!

 

برای سس کره رو توی تابه داغ ریخته و سیر رو خیلی کم اضافه میکنیم بعد پوره ی گوجه + اوریگانو + آب + عصاره + پاپریکا رو اضافه میکنیم و میذاریم غلیظ بشه و در آخر ریحان رو اضافه میکنیم و بعد از دو جوش و نرم شدن ریحان از روی حرارت برمیداریم.

 

آرد سفید و آرد سوخاری رو توی بشقاب جداگانه میریزیم.
تخم مرغ و شیر و کمی بازم لیمو فلفلی رو با چنگال میزنیم تا کمی روون بشه.
یه پیرکس رو هم چرب میکنیم و میذاریم کنار!
تابه ی گریل رو میذاریم روی حرارت تا گرم بشه.
فر رو روی ۱۸۰ درجه میذاریم تا گرم بشه.
سینه ی مرغ ها رو اول توی آرد سفید میزنیم و بعد توی تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری کاور میکنیم.

طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ

تابه رو با قلمو کمی چرب میکنیم و مرغا رو توش میذاریم تا شنیتسلمون آماده بشه!
شینتسلای آماده رو میذاریم توی پیرکس! روش ۲ قاشق از سسمون رو میدیم.

طرز تهيه شنيسل مرغ در فر

طرز تهيه شنيسل مرغ در فر

روی سس رو از مخلوط پنیر ها که بهتره پارمزانش بیشتر باشه میدیم و پیرکس رو میذاریم توی فر تا پنیرش آب بشه!

طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا

طرز تهیه شنیسل مرغ با پنیر پیتزا

همین که پنیر آب شد و پارمزان ها کمی طلایی شدن از فر درمیاریم و توی ظرف سرو میذاریم و با دورچین دلخواه سرو میکنیم.

 

من برای دورچین سیب زمینی رو خلالی کردم و با ۱ قاشق روغن و نمک و فلفل خوب مخلوط کردم ریختم توی بشقاب که یه لایه بشه نه روی هم! رفت تو ماکروویو با گریل و ماکرو تقریبا ۲۰ دقیقه مان میخواد البته این وسط ۲ بار این رو اون رو شدن تا کامل بپزن!

 

بعد از آماده شدن با ۲ قاشق سس پستوی خوشمزه مخلوط کردم و کنار چیکن پارمیجیانا سرو شد و البته با همراهی خیار شور! من کمی از سس رو زیر چیکن ریختم!

چیکن پارمیجانا

چیکن پارمیجانا

بینهایت غذای خوشمزه ایه!

ادویه ی این دستور پاپریکاس که خیلی مهمه.
پاپریکا از فلفل دلمه ای قرمز درست میشه و چون هم عطر خوبی داره هم رنگ خوبی و اینکه در بازار به ندرت شاید بشود پیدا کرد.
سوپریا و عطاریای بزرگ پاپریکا رو دارند.

 

شاید بپرسید : اریگانو چیه و از کجا میشه تهیه کرد ؟
پاسخ : پودر سبزی خشک اوریگانو هستش و سوپریا دارن تقریبا شبیه آویشن هستش اما عطرش به نظرم خیلی بهتره!

 

این غذا در کنار اسپاگتی هم بی نظیره!

اگه ماکرویو نداشتین سیب زمینی ها رو بریزین توی پیرکس و روش کاور بکشین و بذارین فر یکم که پخت کاورشو بردارین تا کریسپی بشه!

 

برید و بپزید و زندگی کنید!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...