رفتن به مطلب

طرز تهیه انواع پیاز داغ


Maryam
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه انواع پیاز داغ

 

 

طرز پخت انواع پیاز داغ, نحوه ی پخت پیاز داغ

طرز تهیه ی پیاز داغ

 

پیاز داغ یا پیاز سرخ کرده یکی از اصلی ترین مواد برای تهیه ی غذا است، ما ایرانی ها از پیاز داغ برای تزیین بعضی از غذاها استفاده می کنیم. در ادامه با نکات و روش های تهیه ی پیاز داغ آشنا می شوید.

برای تهیه ی پیاز داغ چندی روش وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

 

 بهترین روش برای تهیه ی پیاز داغ چیپسی این است که ابتدا پیازها را خلالی در اندازه های یکسان خرد کنید سپس داخل قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید بجوش بیاید مقداری نمک داخل آب بریزید و بعد پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید بعد از اینکه 5 دقیقه جوشید تا حدی که پیازها شفاف شوند، آن ها را داخل آبکش بریزید و بعد روی پارچه پهن کنید زمانی که آب آن کاملا از بین رفت مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی شعله ی گاز قرار بدهید زمانی که روغن داغ شد پیازها را به آرامی به آن اضافه کنید، حجم پیازی که به روغن داغ اضافه می کنید نباید زیاد باشد. 

 

سپس پیازها را هم بزنید تا نسوزند و زمانی که رنگ پیازها کمی تغییر کرد آن را درون آبکش بریزید تا روغن اضافی آن ها خارج شوند. اگر پیازها را زیاد طلایی کنید تا خارج کردن آن ها داخل روغن و یا تا زمان سرد شدن روغن رنگ آن ها تیره تر می شود و سبب تلخ شدن آن ها می شود.

 

طرز تهیه پیاز داغ,بهترین روش تهیه ی پیاز داغ

روش تهیه ی پیاز داغ مجلسی

 

با این روش پیاز داغ مجلسی و خشکی را خواهید داشت.

 

 روشی دیگر برای خشک شدن پیاز داغ ها این است که آن ها را بعد از خرد کردن کمی داخل شیر بجوشانید. و بعد آبکش کنید و در روغن سرخ کنید.

 

 برای تهیه ی پیاز داغ ابتدا پیاز را خلالی خرد کنید و بعد روغن را داخل تابه بریزید و آن ها را با روغن فراوان سرخ کنید این روش یکی از آسانترین روش برای سرخ کردن پیاز است.

 

 یک روش آسانی دیگر برای سرخ کردن پیاز این است که پیازها را خرد کرده و داخل تابه ای بریزید و زیر آن را روشن کنید زمانی که آب انداخت و آب آن تمام شد روغن را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید سرخ شوند.

 

راهنمای تهیه ی پیاز داغ, روش های پخت پیاز داغ

پیاز سرخ کرده

یک آرایش تابستونی هیجان انگیز دمعرفی روانشناس خوب در تهران

نکاتی برای تهیه ی پیاز داغ :

 اولین و مهم ترین نکته ای که برای تهیه پیاز داغ باید رعایت کنید این است که پیاز ها باید در یک اندازه خرد شوند پیازهای نازک زودتر سرخ می شوند و پیازهای کلفت تر دیرتر سرخ می شوند اگر این مدل ها با هم باشند یک سری از پیازها می سوزند و یک سری سرخ نمی شوند و ظاهر بدی پیدا می کنند.

 

 برای خوش رنگ شدن پیاز داغ ها در انتهای کار مقداری زردچوبه یا زعفران به آن اضافه کنید.

 برای چیپسی و خشک شدن پیازها حتما بعد از سرخ کردن آن ها را داخل آبکش قرار بدهید.

 

 هرگز پیازها را در حجم زیاد داخل تابه نریزید زیرا این کار باعث می شود پیازها زیاد خوب سرخ نشوند. بهتر است با حجم کم در چندین مرتبه سرخ کنید.

 

 از پیاز داغ چیپسی برای تزیین غذاهای مجلسی تان و آش ها استفاده کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...