ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 29 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2020 مواد لازم برای چیلی قارچ قارچ خرد شده ۱ پیمانه فلفل دلمهای خرد شده ۱/۲ پیمانه فلفل چیلی سبز ۱ عدد پیازچه خرد شده ۱/۳ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد (اختیاری) سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری سس سویا ۱ قاشق چایخوری سس چیلی ۳/۴ قاشق غذاخوری سس کچاپ ۳/۴ قاشق غذاخوری فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری نمک به مقدار کافی آب ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه چیلی قارچ چیلی قارچ سسی خوشمزه است از ترکیب قارچ با فلفل دلمهای، پیازچه و چاشنیهای مختلف. اما همان طور که از اسمش پیداست قارچ و سس چیلی طعمهای اصلی آن را تشکیل میدهند. چیلی قارچ را میتوان به عنوان خوراکی ساده و سبک میل کرد یا به عنوان سس ماکارونی از آن استفاده کرد. ترکیب طعمهای مختلف در چیلی قارچ به خوبی حس میشود در ضمن این خوراک در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده میشود و به هیچ وسیله خاصی هم احتیاج ندارد. یکی از تغییراتی که میتوانید در تهیه چیلی قارچ ایجاد کنید اضافه کردن کمی آرد ذرت به آن است. برای این کار بعد از انجام مراحل ذکر شده، نصف قاشق چایخوری آرد ذرت را در ۱/۴ پیمانه آب گرم حل کنید. گلولههای آرد را کامل از بین ببرید و سپس آن را به تابه اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید سپس سس را از روی گاز بردارید. ابتدا قارچها را بشویید و با دستمال حولهای به خوبی خشک کنید. سپس هر کدام از آنها را چهار تکه کنید. یک تابه بزرگ را روی شعله بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد سیر خرد شده را داخل آن بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید تا عطر خوبی از آن به مشام برسد. حال قارچها را همراه بافلفل سبز به تابه اضافه کنید (هستههای فلفل را خارج کنید و آن را به طور عمودی برش بزنید). ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و بعد درب تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچها نیمپز شوند. فلفل دلمهای و پیازچه خرد شده را اضافه کنید. همچنان به سرخ کردن و زیر و رو کردن مواد ادامه دهید تا فلفل دلمهای و قارچ پخته شوند. سس سویا، چیلی و کچاپ را همراه با ۲ قاشق آب روی مواد بریزید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید تا سس غلیظ شود. چیلی قارچ شما آماده است. آن را با پاستا یا برنج سرو کنید. نوش جان! خوراک قارچ منچوری مواد اولیه : نمک مقداری فلفل دلمه ای (متوسط ترجیحا” زرد) ۱ عدد سویا سس ۱ ق غ فلفل سیاه (تازه سابیده) ۱/۲ ق چ زنجبیل (خورد شده) ۲ ق چ کرفس (خورد شده(اختیاری)) ۱ ق چ سیر (خورد شده) سیر ۲ ق چ فلفل سبز (خورد شده) ۲-۳ عدد پیازچه (خورد شده) ۳-۴ عدد قارچ قارچ ۲۰۰-۲۵۰ گرم مواد خمیر : فلفل سیاه (تازه سابیده) ۱/۲ ق چ مخلوط کمی سیر و زنجبیل له شده ۱ ق چ آرد ذرت ۳ ق غ آرد ۱ فنجان سویا سس ۱ ق چ آب ۳/۴ فنجان نمک کمی شکر کمی روغن برای سرخ کردن طرز تهیه مواد خمیر به جز آب رو در یک کاسه با هم مخلوط می کنیم: آب رو به میزانی که خمیر شلی بدست آید اضافه می کنیم: قارچ ها رو می شوییم و به تکه های بزرگ خورد می کنیم: تکه های قارچ رو داخل خمیر می زنیم: قارچ ها رو دانه دانه در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند: قارچ های سرخ شده رو از روغن درآورده روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن اضافه ش گرفته بشه: پیازچه ها رو در تابه دیگری با مقداری روغن یک دقیقه تفت می دیم: ( از روغن قارچ ها استفاده نکنید) کرفس و فلفل سبز و سیر و زنجبیل رو به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دیم: فلفل دلمه ای رو به تکه های بزرگ می بریم و داخل تابه می ریزیم کمی تفت می دیم ولی نباید فلفل ها خیلی نرم بشه: نمک و شکر و فلفل وسویا سس رو اضافه می کنیم: هم می زنیم تا کمی بیشتر سرخ شوند: قارج های سرخ شده رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا قارچ ها به سس آغشته و گرم شوند:بعد با کمی پیازچه تزیین کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .