ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 29 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2020 مواد لازم : ۳ تکه کوچک مرغ یا یک عدد سینه مرغ پخته شده و نگینی . گوجه فرنگی نگینی خرد شده۲/۱ پیمانه آوکادو نگینی ۲/۱ پیمانه (در صورت تمایل می توانید حذف کنید، به جای آن از قارچ استفاده کنید ) بیکن یا ژامبون نگینی ۴ برش برگ کاهو متوسط به کوچک ۴ عدد برای سس روی آن خردل ۲ قاشق غذا خوری خامه ترش ۲ قاشق غذا خوری فلفل سیاه تازه ۴/۱ قاشق چایخوری شام سبک و شرد مرغ روی کاهو طرز تهیه : برای تهیه سس در کاسه ای کوچک خردل، خامه ترش و فلفل را ترکیب کنید و کنار بگذارید. می توانید از سس آلفردو هم استفاده کنید مرغ ها را نگینی خرد کنید و روی برگ های کاهو تقسیم کنید سپس آووکادو یا قارچ نگینی خرد شده(در صورت تمایل قارچ را تفت دهید) ، گوجه فرنگی و بیکن یا ژامبون ها را بریزید و روی همه سس بریزید ، برگ کاهو را به راحتی بلند کنید و بپیچید و میل کنید . مثل تاکو فقط به جای نان تاکو از برگ کاهو استفاده کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .