ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 29 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2020 املت مکزیکی:رژیمی مواد لازم تخم مرغ: دو عدد قارچ خرد شده: یک پیمانه فلفل دلمهای خرد شده: یک عدد گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد پیاز خرد شده: یک عدد سیر: سه حبه کره و روغن: به میزان لازم سیب زمینی خرد شده: دو عدد پنیر پارمزان: سه قاشق غذاخوری نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم طرز تهیه قارچ، فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را جداگانه تفت میدهیم. سیبزمینیها را سرخ نموده و پیاز را نیز به همراه سیر تفت میدهیم. در ظرفی جداگانه تخممرغها را به همراه نمک، فلفل، پنیر پارمزان رنده شده و آویشن مخلوط میکنیم. همه سبزیهای تفت داده شده را داخل تخممرغ ریخته و هم میزنیم. کف تابه را با کره کاملا چرب کرده، همه مواد مخلوط شده را به آرامی داخل تابه ریخته و پس از پنج دقیقه در تابه را میگذاریم تا تخممرغ نیز پخته و بسته شود. این املت همراه با نان باگت یا فرانسوی سرو می شود. املت مراکشی (رژیمی مواد لازم پیاز کوچک قرمز (خرد شده) یک چهارم فنجان آب سبزیجات (کم نمک)یک چهارم فنجان گوجه فرنگی انگوری (از وسط به دو نیم تقسیم شود و اگر بزرگ بود به چهار قسمت.) ۸ عدد سیر (خرد شده) یک حبه آب لیموی تازه ۱ ق چ زیره سبز (خرد شده) یک هشتم قاشق چای خوری گشنیز، زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه مقداری نخود کنسرو شده (یا نخود سبز تازه پخته شده) یک دوم فنجان تخم مرغ بزرگ + ۳ سفیده تخم مرغ بزرگ (هم زده شده باشد) یک عدد زرده + ۳ سفیده اسفناج سه چهارم فنجان املت مراکشی (رژیمی) صبحانه خوش طعم و مقوی حاوی ۲۷ گرم پروتئین است. با خوردن این صبحانه می توانید روزتان را پر انرژی شروع کنید و از آنجا که پروتئین سیر کننده است تا مدتی طولانی احساس گرسنگی نکنید. طرز تهیه جهت تهیه املت مراکشی ابتدا در یک ماهی تابه نچسب، پیاز ها را در آب سبزیجات روی حرارت پایین بپزید. حدود ۶ دقیقه. گوجه ها، آب لیمو، سیر، ادویه ها و نخود را اضافه کنید و بپزید، مواد را مرتب بهم بزنید تا زمانی که گوجه ها آرام بپزند ادامه دهید. حدود ۳ تا ۴ دقیقه طول می کشد، سپس مواد را به داخل یک ظرف منتقل کنید. ماهی تابه را پاک کنید و سپس با روغن زیتون چرب کنید. تخم مرغ ها و سپس اسفناج را داخل ماهی تابه بریزید و تا زمانی که تخم مرغ ها بپزند ادامه دهید، حدود ۴ دقیقه. املت را داخل یک بشقاب قرار دهید و روی آن میکس نخود را اضافه کنید. اطلاعات تغذیه ای املت مراکشی: موادی که در این روش پخت گفته شد برای یک وعده است و اطلاعاتی که در پایین می آید مربوط به این یک وعده است. کالری در یک وعده: ۳۵۹ چربی در یک وعده: ۱۴ گرم چربی اشباع در یک وعده: ۳ گرم کلسترول در یک وعده: ۱۸۶ میلی گرم فیبر در یک وعده: ۱۲ گرم پروتئین در یک وعده: ۲۷ گرم کربوهیدرات در یک وعده: ۴۲ گرم سدیم در یک وعده: ۳۴۲ میلی گرم آهن در یک وعده: ۴ میلی گرم کلسیم در یک وعده: ۱۴۳ میلی گرم املت رژیمی: اسفناج مواد لازم ۲ عدد تخم مرغ بزرگ يك قاشق غذا خوری کره يك فنجان اسفناج خرد شده يك سوم فنجان گوجه فرنگی خرد شده يك هشتم قاشق چای خوری نمک يك سوم فنجان خرد شده پنیر سوئیسی يك هشتم قاشق چای خوری فلفل طرز تهیه آب را با دو عدد تخم مرغ در یک غذا ساز ترکیب کنید. کره را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کرده و اسفناج خرد شده و گوجهفرنگی ها را به آن بیفزایید. نمک ، فلفل و ترکیب آب و تخم مرغ را به ماهیتابه بیفزایید. هنگامی که تخم مرغ در ماهیتابه در حال شکل گرفتن و بسته شدن است ، با یک قاشق بزرگ صاف ، لبههای آنرا از ماهی تابه جدا کنید . پنیر سوئیسی رنده شده را روی املت بپاشید و اجازه بدهید تا پنیر ذوب شود.این املت را با نان تست کرهای و میوه تازه میل کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .