ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 29 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2020 خوراک کلم بروکلی با سیزیجات مواد لازم : مغز کرفس : ۱ ساقه قارچ : ۲۵۰ گرم کدو سبز : ۴ عدد کلم بروکلی : ۱ ساقه بزرگ هویج : ۴ عدد سیر : ۱ حبه پیاز : ۲ عدد زنجبیل تازه : ۲ برش هویج : چند عدد آب پرتقال طبیعی : ۱ لیوان نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم طرز تهیه : در ماهی تابه پیاز، زنجبیل رنده شده، سیر، ادویه و سبزیجات را تفت دهید. داخل کدوها را خالی کنید و سبزیجات تفت داده شده را درون آنها بریزید. کدوها را در قابلمه بچینید و با آب پرتقال برای نیم ساعت بپزید. این غذا را با نان جو یا نان سبوس دار بخورید. این غذا برای افراد دیابتی و افرادی که اوره بالایی دارند مناسب است. خورش رژیمی کلم بروکلی با سوی مواد لازم : کلم بروکلی : ۴۰۰ گرم سویا : ۲ پیمانه پیاز بزرگ : ۱ عدد سیر : ۴ حبه هویج بزرگ : ۱ عدد رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری روغن : به میزان لازم نمک : به مقدار لازم فلفل و زرد چوبه : به مقدارلازم طرز تهیه ابتدا سویا را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در مقداری آب و نمک خیس کرده، سپس آن را در آبکش ریخته و با فشار دست آب آن را به خوبی می گیریم. – در قابلمه ای مقداری آب و نمک می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس کلم بروکلی ها را درون قابلمه انداخته و بعد از چند جوش، آن ها را آبکش کرده و زیر آب سرد می گیریم و پس از آن خرد می کنیم. – پیاز و هویج را پوست کنده، شسته و خرد می کنیم. ( هویج ها را می توانیم به هر شکلی که خواستیم، خلال یا نگینی خرد کنیم) – در تابهای روغن ریخته، روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را داخلش ریخته و تفت می دهیم. – سیرها را پوست کنده، شسته و له می کنیم و به همراه پیاز سرخ می کنیم. – نمک، زردچوبه و فلفل را به مواد داخل تابه اضافه کرده و هم می زنیم. – سپس سویای آماده شده را داخل تابه ریخته و با مواد دیگر خوب مخلوط می کنیم و تفت می دهیم. – هویج و رب گوجه فرنگی را به مواد قبلی اضافه کرده و قدری تفت می دهیم. – مقداری آب جوشیده شده به اندازه ای که روی مواد را بپوشاند، به موادمان اضافه کرده و می گذاریم تا هویج نیم پز شود. – حدود ۱۰ دقیقه مانده به آخر پخت، کلم بروکلی های خردشده را به خورش اضافه می کنیم. – این خورش را می توان با برنج و یا نان سرو کرد. نکته : – برای خوش رنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که آن را در مخلوط آب و نمک جوشانده، آبکش کنیم و زیر آب سرد بگیریم.این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی میشود. – مقدار سیر اضافه شده در این غذا بستگی به ذائقه افراد دارد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .