رفتن به مطلب

10 گیاه مفید برای پوست...


*Niloof@r*

ارسال های توصیه شده

با ۱۰ گیاه مفید برای پوست که در محصولات آرایشی و بهداشتی نیز به کار می‌رود، آشنا شوید!

 
از چه دانه هایی لوازم آرایشی بدست می آید
 
 
 

1.آلوئه ورا:
گیاهی به خاطر خاصیت درمانی خود اهمیت زیادی دارد و در صنایع داروسازی و تولید محصولات آرایشی و بهداشتی ارگانیک، اهمین ویژه‌ای دارد. امروزه برای تولید بسیاری از محصولات ارگانیک از عصاره آلوئه ورا استفاده می‌شود. گیاهی که برگ‌های آن حاوی ژل چسبنده‌ای است که در آن 75 نوع ماده مغذی، 18 نوع اسید آمینه، 12 ویتامین و انواع مواد معدنی نهفته است و خاصیت‌هایی نظیر ضد التهاب بودن، تسکین دهندگی، موطوب کنندگی و خواص محافظت کننده از پوست دارد و در انواع کرم‌های صورت و بدن، محصولات مراقبت از پوست و مو و حتی دئودورانت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
اروپای غربی رتبه اول را در استفاده از عصاره آلوئه ورا در محصولات گیاهی خود دارد و پیش بینی می‌شود که این میزان تا سال 2021 به بیشتری مقدار خود خواهد رسید.


2. گل رز:

گل رز تنها یکی از زیباترین گل‌های موجود در دنیا به حساب می‌آید، بلکه انواع و گونه‌های زیادی دارد و برای تهیه محصولات گیاهی و انواع محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. روغن گل سرخ حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است و خاصیت آبرسانی دارد، به همین دلیل برای تهیه محصولات ارگانیک و مفید برای پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در حال حاضر ایات متحده و استرالیا به عنوان دو صادر کننده بزرگ روغن گل سرخ در دنیا شناخته می‌شوند و هر کیلو از ان را با قیمتی بالای 10000 یورو به فروش می‌رسانند. جالب است که بدانید که یکی از بزرگ‌ترین صادر کننده‌های گل رز در اروپا کشور بلغارستان است، جای که یکی از معروف‌ترین انواع رز یعنی رز بلغاری در آن رشد می‌کند و کمتر از 1 درصد از روغن تولید شده آن در کشور باقی می‌ماند و باقی آن صادر می‌شود. این روغن برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی برندهای معروف دنیا در آلمان، سوییس و فرانسه فرستاده می‎شود و برای تهیه عطر برندهای معروفی همچون دیور و شانل از آن استفاده می‌شود.

3. گیاه کالندولا (Calendula):

گیاهی که بخاطر کاهش قرمزی پوست و سلامت پوست شهرت زیادی در دنیا دارد و به عنوان انتخاب اول خیلی از کشاورزان بزرگ و کوچک محسوب می‌شود، زیرا پرورش این گیاه هم به مراقبت زیادی احتیاج ندارد و هم اینکه برای رشد نیاز به شرایط خاص و خاک مخصوصی ندارد و از ان به میزان زیادی در صنعت آرایشی و زیبایی و برای تهیه محصولات گیاهی استفاده می‌شود. بیشتری بازار فروش گیاه کالندولا در آلمان است.

4.گیاه اسطوخودوس (lavender):

اسطوخودوس گیاهی که مخصوصا به صورت روغن برای نرم کردن پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد و به خاطر عطر بی نظیری که دارد، از آن برای تهیه عطر و شامپو و محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. اسطوخودوس خاصیت ضد عفونی کننده دارد و از جنگ جهانی دوم توسط آکادمی پزشکی فرانسه برای این کار استفاده می‌شود. امروزه بزرگ‌ترین تولید کننده اسطوخودوس در دنیا فرانسه است و این کشور به دلیل داشتن مراتع بزرگ اسطوخودوس در دنیا شهرت دارد و بیشتر از 30 درصد اسطوخودوس دنیا در این کشور تولید می‌شود.

5. گیاه جوجوبا

جوجوبا که معمولا به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده کرم‌های صورت در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و موضوع جالبی که در مورد این گیاه وجود دارد این است که روغن استخراج شده از آن مشابه چربی خود پوست انسان است و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می‌دهد و موجب آبرسانی پوست می‌شود و برای درمان پوست‌های حساس و خشک بهترین گزینه هستند.

امروزه تولید این گیاه به یکی از سودآورترین گیاهان دارویی تبدیل شده و انتظار می‌رود تا سال 2024 از این مقدار هم بیشتر شود. تولید گیاه جوجوبا بیشتر در کشورهای پرو، استرالیا و آرژانتین رو به افزایش است و دلیل آن هم تقاضای زیاد مردم این منطقه است. بزرگ‌ترین تولید کننده روغن جوجوبا در آمریکای شمالی است که در حدود 40 درصد کل جوجوبای دنیا را دربرمی‌گیرد و تقاضای این روغن در کشورهای آسیایی نظیر چین و هند نیز به نسبت تمام دنیا بیشتر است.

6. درخت چای:

چای یکی از اصلی‌ترین مواد تشکیل دهنده محصولات ارگانیک آرایشی محسوب می‌شود و بیشتر به منظور از بین بردن آکنه صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد و خواص درمانی و زیبایی زیادی برای پوست دارد و به همین دلیل نیز در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

استرالیا یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندکان روغن درخت چای در دنیا است که در سال 2012 بیشتر از 400 تن روغن تولید کرده و تقریبا 80 درصد آن به کشور هایی شمال آمریکا صادر شده است. در اروپا و کشورهای انگلیس و روسیه نیز از این روغن به وفور استفاده می‌شود و مقدار کمی از آن نیز به کشورهایی در آفریقای جنوبی و مصر و آمریکای جنوبی نظیر شیلی، کلمبیا و برزیل صادر می‌شود.

7. گل بابونه:

بابونه یکی از پرکاربردترین گیاهان به کار رفته در صنعت دارویی و آرایشی محسوب می‌شود که درای خاصیت‌های ضد التهابی، ضد عفونی کننده، ضد احتقان، ضد درد و تسکسین دهنده و شفابخش است و از آن در انواع محصولات گیاهی همانند کرم‌ها و لوسیون‌های صورت و بدن و مو استفاده می‌شود.

این گیاه عمدتا در اروپا، آسیا و آمریکای شمالی و در مزارع کوچک کشت می‌شود و به نگهداری زیادی نیز احتیاج ندارد زیرا به راحتی رشد می‌کند و در معرض حمله آفات نیز قرار ندارد و انواع شرایط آب و هوایی و انواع خاک سازگار است.
 
 
 
از چه دانه هایی لوازم آرایشی بدست می آید
 
 
8. شمعدانی:

گیاه تزئینی محبوبی که شاید فکرش را هم نمی‌کردید در لیست 10 گیاه برتر برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار بگیرد. روغن شمعدانی خاصیت پاک کنندگی و تسکین دهندگی دارد و برای کسانی که پوست‌های چرب و اکنه‌ای دارند و یا به اگزمان حساسیت پوستی دچار می‌شوند، بسیار مفید است.

روغن این گیاه در ابتدا به صورت عمده در اروپا مورد استفاده قرار گرفت و جایگزین مناسبی برای روغن گل سرخ به حساب می‌آمد. اما امروزه به دلیل هزینه‌های بالای تولید بیشتر در خارج از اروپا و کشورهای درحال توسعه تولید می‌شود. سالانه بیشتر از 400 تن روغن گیاه شمعدانی تولید می‌شود و بیشترین تولید آن در جزیره Reunion، آفریقای جنوبی و ماداگاسکار است و به میزان محدود نیز در چین و مصر نیز تولید می‌گردد و بیشترین میزان واردات آن در کشورهای اروپای غربی نظیر فرانسه، انگلیس، اسپانیا و ایتالیا صورت می‌گیرد.

9. ریحان:

ریحان گیاهی خوش بو و خوش طعم که به عنوان یک گیاه دارویی در بسیاری از محصولات ارگانیک آرایشی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گیاه برای درمان آکنه در کرم‌ها و لوسیون‌های آرایشی و همچنین برای تهیه محصولات مراقبت از مو و عطرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از انواع ریحان نظیر ریحان شیرین linalool برای تهیه محصولات گیاهی مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرد، در حالی که سایر انواع آن برای تولید محصولات دارویی و صنایع غذایی نیز کاربردهای زیادی دارد.

بیشترین میزان روغن ریحان در منطقه اقیانوس آرام تولید می‌شود و بیشتر از هرجای دیگری در دنیا از این روغن در این منطقه استفاده می‌شود.

10. گیاه رزماری:

رزماری گیاهی ضد قارچ، ضد التهابی، آنتی اکسیدان و ضد میکروب است که برای درمان بیماری‌هایی نظیر آلوپسیا و رشد مجدد مو و بازیابی سلامت موها اهمیت زیادی دارد. در بیشتر محصولات ارگانیک آرایشی همانند نرم کننده‌ها و تونیک‌های پوست و مو، رزماری به کار رفته است و برای ماهش چروک صورت و از بین بردن آکنه نیز در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به کار می‌رود.

این گیاه در اصل در رشته کوه‌های آلپ رشد می‌کند و اما اکنون در بسیاری از مناطق دنیا یافت می‌شود و به منظور فوایدی که دارد کشت آن نیز بسیار افزایش یافته است. بزرگ‌ترین عرضه کننده رزماری در دنیا اروپا به خصوص اسپانیا و فرانسه است که هم بیشترین صادرات و هم بیشترین مصرف را در میان سایر کشورها به خود اختصاص داده است. با این حال پیش بینی می‌شود تا سال 2026 با توجه به افزایش کشت گیاه رزماری در آمریکای شمالی، بیشترین درآمد دنیا از کشت این گیاه به این منطقه اختصاص یابد. به علاوه باید بدانید که کشت رزماری در کشورهای ترکیه، اسپانیا مراکشش نیز به خاطر وجود شرایط آب و هوایی مساعد در حال رشد و توسعه است.

پیش‌بینی می‌شود تا سال 2024 بازار محصولات گیاهی و ارگانیک در دنیا به نرخی در حدود 9/21776 دلار آمریکا برسد و آمریکای شمالی با داشتن 30 درصد از سهم بازار به عنوان بیشترین تولید کننده دنیا شناخته شود. اروپا و کشورهای چین و هند نیز به عنوان بزرگ ترین تولید کنندگان رده بعدی در دنیا باشند.
 
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چرا بهتر است از لوازم آرایشی گیاهی استفاده کنیم!

استفاده از محصولات گیاهی به شما کمک می‎کند تا ضمن اینکه زیباتر به نظر برسید، در دراز مدت آسیبی به پوستتان وارد نشود و برای همیشه پوستی زیبا و سالم داشته باشید. در حقیقت استفاده از عصاره گیاهان در تولید محصولات ارگانیک و گیاهی موجب شده تا لوازم آرایش کمترین ضرر را به پوست شما وارد کنند و کمتر در معرض بیماری‌های پوستی و لک و حساسیت‌های پوست قرار بگیرید، موهای سالم‌تری داشته باشید برای پوست و موی خود از مواد گیاهی که از دل طبیعت بیرون آمده استفاده کنید. امروزه این موضوع بر کسی پوشیده نیست که مواد شیمیایی موجود در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به شدت برای پوست مضر هستند و زمینه بیماری‌های خطرناکی همچون سرطان و آلزایمر را نیز در انسان بیشتر می‌کنند. استفاده از برندهای نامعتبر با مواد تشکیل دهنده شیمیایی مضر موجب شده تا روند ابتلا به این بیماری‌ها افزایش یابد و هر ساله تعداد بیشتری از افراد بیمار شوند. حساسیت‌های پوستی و پیری زودرس پوست و ایجاد لک و قرمزی و ریزش مو نیز تنها بخشی از عوارض استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی نامعتبر محسوب می‌شود. باید بدانید که هر ماده آرایشی و مراقبتی که شما بر روی پوست خود استفاده می‌کنید، جذب پوست شده و وارد بدنتان می‌شود و می‌تواند به سیستم ایمنی بدن شما آسیب وارد کند، زمانی که از محصولات گیاهی استفاده می‌کنید، این مواد نه تنها برای پوست و بدن شما مضر نیستند بلکه به دلیل فوایدی هم که در خود دارند باعث شفافیت بیشتر پوست و محافظت از آن در برابر عوامل محیطی نیز می‌شوند. روغن‌های طبیعی به کار رفته در انواع محصولات ارگانیک هماند روغن درخت چای، روغن انگور و روغن جوجوبا و... با داشتن آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی که برای پوست و مو دارند نرمی و لطافت بی نظیری به پوست شما می‌دهند و از ایجاد چروک‌های پوستی نیز جلوگیری می‌کنند. محصولات گیاهی معمولا حاوی مقادیر زیادی ویتامین‌های طبیعی برای پوست و موی شما هستند و شادابی پوست و مو را افزایش می‌دهند و در برابر آسیب نیز از پوست و موی شما محافظت می‌کنند. این نوع از محصولات آرایشی و بهداشتی آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کنند. هیچگاه فراموش نکنید که برای خرید این نوع محصولات ارگانیک باید از فروشگاه‌های معتبری خرید کنید و معمولا فروشگاه‌های غیر معتبر و فروش در خیابان به شما چیزی جز یک محصول بی کیفیت و تفلبی ارائه نمی‌دهد که نه تنها هیچ فایده‌ای برای پوست و موهایتان ندارد، بلکه ممکن است آسیب‌های جبران ناپذیری را نیز به سلامت زیبایی شما وارد کند که برای درمان آن مجبور به هزینه کردن هزاران برابر از هزینه یک محصول ارگانیک و اصل شوید.
 
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...