رفتن به مطلب

طرز تهیه ۸ نوع شربت سکنجبین با عسل


SARDAR

ارسال های توصیه شده

شربت سکنجبین با عسل دارای انواع مختلفی بوده و ترکیب هر یک به گونه ای است که در طب سنتی برای درمان بیماری خاصی مورد استفاده قرار می گیرد
انواع شربت سکنجبین با عسل برای درمان بیماری های مختلف
 

| سرویس آشپزی – شربت سکنجبین که در طب اسلامی از آن به عنوان مادر دارو‌ها یاد شده، از ترکیب عسل و سرکه به مقداری معین تهیه می‌شود. در روایات زیادی به مصرف این نوشیدنی سفارش شده و انواع آن در درمان بسیاری از بیماری‌ها کاربرد دارد. شربت سکنجبین با عسل انواع گوناگونی دارد که هر یک دارای خواص منحصر به فردی هستند و در درمان نوعی بیماری به کار می‌روند. در ادامه به آموزش تهیه ۸ نوع شربت سکنجبین با عسل می‌پردازیم. با ما همراه باشید...

۱. شربت سکنجبین با عسل
شربت سکنجبین با عسل را باید با سرکه انگور طبیعی، عسل طبیعی و آب سالم بدون کلر درست کرد تا از خواص ذکر شده در روایات اسلامی برخوردار باشد.

مواد لازم
سرکه 
1 پیمانه
عسل 2 پیمانه
آب 8 پیمانه

دستور تهیه

 
  1. آب و عسل را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کف کند.
  2. کف روی شربت را بگیرید و اجازه دهید شربت آنقدر بجوشد تا غلیظ شود و حجم آن به ۱/۲ حجم اولیه برسد.
  3. حالا سرکه را به شربت اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید مخلوط عسل و سرکه با هم بجوشند تا بوی خامی سرکه از بین برود و طعم عسل با طعم سرکه کاملا مخلوط شود.
  4. وقتی شربت کاملا غلیظ شد و حجم آن به ۱/۴ حجم اولیه رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.
  5. پس از خنک شدن شربت، آن را در بطری شیشه‌ای تمیزی بریزید و در محلی خنک نگهداری کنید.
  6. هنگام سرو شربت سکنجبین با عسل، ۱/۳ لیوان را با شربت غلیظ پر کنید و بقیه لیوان را آب و یخ بریزید.
نکته: هرچه عسل مورد استفاده برای تهیه شربت ناخالص‌تر باشد، موقع جوشیدن کف بیشتری روی شربت جمع می‌شود. شربت باید تا موقعی که کف روی آن جمع می‌شود، بجوشد و کف روی آن مرتب برداشته شود.
 
طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل
 
۲. شربت سکنجبین با عسل با عرق نعنا

شربت سکنجبین با عسل با عرق نعنا، صفرا، سودا و بلغم را از بدن دفع می‌کند و باعث ایجاد حس نشاط و شادی می‌شود. این نوشیدنی را می‌توان به جای آب یا دوغ پس از غذا مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم
عسل
 2 پیمانه
عرق نعنا 2 پیمانه
سرکه 1 پیمانه

دستور تهیه

 
  1. سرکه و عرق نعنا را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.
  2. اجازه دهید مخلوط سرکه و عرق نعنا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  3. پس از اینکه مخلوط سرکه و عرق نعنا ولرم شد، عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
  4. شربت سکنجبین با عسل را در بطری شیشه‌ای تمیزی ریخته و در محلی خنک نگهداری کنید.
  5. هنگام سرو، ۱/۳ لیوان را با شربت غلیظ پر کنید و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.
شربت سکنجبین با عسل با عرق نعنا
 
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سکنجبین؛ یک نوشیدنی پرخاصیت تابستانی

انواع دیگر شربت سکنجبین با عسل 

این شربت‌ها را باید بر اساس دستور شربت سنکنجبین با عسل با عرق نعنا تهیه کنید با این تفاوت‌:

۱. شربت سکنجبین با عسل با عرق کاسنی: به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۲ پیمانه عرق کاسنی استفاده شود.

۲. شربت سکنجبین با عسل با عرق رازیانه: به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۲ پیمانه عرق رازیانه استفاده شود.

۳. شربت سکنجبین با عسل با آب زرشک: به جای ۱ پیمانه سرکه از ۱ پیمانه آب زرشک استفاده شود.

۴. شربت سکنجبین با عسل با گلاب: باید به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۲ پیمانه گلاب استفاده شود.

۵. شربت سکنجبین با عسل با آب به: باید به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۲ پیمانه آب به استفاده شود.

۶. شربت سکنجبین با عسل با روغن زیتون: باید به جای ۲ پیمانه عرق نعنا از ۴ پیمانه روغن زیتون استفاده شود.


 
شربت سکنجبین با عسل
 
g0520.gif
 
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...