رفتن به مطلب

طرز تهیه املت دنور به سبک سولیکو


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای املت دنور به سبک سولیکو:

نصف پیمانه کوکتل انگشتی سولیکو (خرد شده)
۱۰۰ گرم پنیر پارمسان
۲ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شیر
یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده
نصف پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه املت دنور به سبک سولیکو:
ژامبون گوشت، کوکتل انگشتی، پیاز و فلفل دلمه‌ای را در مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند. در یک کاسه تخم‌ مرغ‌ها را به همراه شیر و نمک و فلفل به خوبی با هم ترکیب کنید تا یک ترکیب یک دست به دست آید.

کف تابه را چرب کنید و وقتی کره داغ شد نیمی از ترکیبی که از تخم مرغ و مواد دیگر به دست آمد را کف آن بریزید و بگذارید تا سفت شود. موادی که از قبل تفت داده شده بودند را روی نصف دیگر ترکیب تخم مرغ‌ها بریزید و سطح آن‌ را با پنیر پارمسان بپوشانید و نیم دیگر این ترکیب را روی آن‌ها برگردانید. در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا پنیر روی آن آب شود. املت شما آماده است. آن را به ظرف سروتان انتقال دهید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...