ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 مواد لازم تخم مرغ :۳ عدد شیر : ۱ قاشق غذاخوری نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱/۲خرد شده پیازچه : ۱ عدد خرد شده سیر : ۲ حبه خرد شده اسفناج جوان : ۱پیمانه خرد شده دانه کامل (گندم ، جو) : ۱/۲ پیمانه ، پخته شده فلفل سیاه : به مقدار لازم مراحل پخت مرحله ۱ ابتدا در ظرفی بزرگ تخم مرغ ها ، شیر و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید . مرحله ۲ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید . مرحله ۳ پیاز و سیر را به روغن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید . مرحله ۴ اسفناج جوان ، دانه ها و باقیمانده روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط را به خوبی هم زده و به مدت ۵ الی ۳ دقیقه پخت را ادامه دهید . مرحله ۵ حرارت را کم کرده و مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا تخم مرغ با سبزی و دانه ها مخلوط شود و به مدت ۳ الی ۲ دقیقه پخت را ادامه دهید تا تخم مرغ پخته شود . مرحله ۶ سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پیازچه ، فلفل سیاه را برای مزه دارکردن اضافه کنید. املت هندی مواد لازم پیاز قرمز : ۱ عدد گوجه فرنگی انگوری (گیلاسی) : ۲ عدد گشنیز تازه : ۵۰ گرم فلفل سبز : ۱ عدد تخم مرغ : ۳ عدد زردچوبه : نصف قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا : نصف قاشق چایخوری زیره سبز : نصف قاشق چایخوری برگ اسفناج کوچک : پنجاه گرم لیمو : ۱ هدد کره : ۱۰۰ گرم نمک : به مقدار لازم مراحل پخت مرحله ۱ ابتدا پوست پیاز را کنده و آن را به قطعه های ریز تبدیل کنید. مرحله ۲ گوجه فرنگی ها را شسته و نصف کنید و بذرهای آن را با قاشق خارج کنید و سپس گوشتش را قطعه قطعه کنید. مرحله ۳ ساقه و برگ های گشنیز را به همراه برگ اسفناج بسیار خرد کنید. مرحله ۴ فلفل را هم به آن ها اضافه کنید. مرحله ۵ تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید و آن را به ترکیب پیاز، گوجه فرنگی، گشنیز، فلفل، زردچوبه، گرام ماسالا ، نمک و زیره اضافه کنید. مرحله ۶ آب لیموی تازه را به مقداری از برگ های اسفناج اضافه کرده و در کاسه ای قرار دهید. مرحله ۷ یک قطعه کره را در ظرفی نچسب آب کنید و مخلوط املت را به آن اضافه کنید و سعی کنید آن را زیر و رو کنید. این کار را به مدت دو دقیقه انجام دهید تا همه مواد به صورت یک نواخت در همه جای املت قرار بگیرند. مرحله ۸ تقریبا یک دقیقه آن را به حال خود رها کنید، سپس املت را در ظرف سرو خود قرار دهید و روی آن را با اسفناجی که قبلا با آب لیمو طعم دار کرده بودیم بپوشانید. مرحله ۹ حال آن را از وسط نصف کنید. مرحله ۱۰ در آخر هم کره باقی مانده رو روی املت هندی بریزید و نوش جان کنید. املت اسپانیایی مواد لازم کدو : ۱عدد سیر :۱حبه پیاز : ۱عدد تخم مرغ : ۴ عدد اسفناج : به مقدار لازم نان تست : ۲عدد نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم آویشن : به مقدار لازم روغن : ۱ قاشق غذاخوری مراحل پخت مرحله ۱ اول از همه فر را روشن کرده و روی درجه ۱۸۰ قرار می دهیم. مرحله ۲ کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک برش می زنیم. مرحله ۳ سپس یک عدد پیاز کوچک را خلالی خرد می کنیم. مرحله ۴ یک حبه سیر را رنده می کنیم. مرحله ۵ در این مرحله ۴ عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و به میزان دلخواه نمک،فلفل و آویشن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. مرحله ۶ نان ها را به اندازه های کوچک به صورت مربع خرد می کنیم. مرحله ۷ مقداری اسفناج را نیز ریز خرد می کنیم. مرحله ۸ داخل ظرف مخصوص فر و یا هر ظرفی که بتوان در فر گذاشت یک قاشق غذاخوری روغن می ریزیم. مرحله ۹ کدوهای حلقه شده را داخل ظرف می چینیم. مرحله ۱۰ سپس پیاز ها و سیر رنده شده و اسفناج ها را به آن اضافه می کنیم. مرحله ۱۱ سپس تخم مرغ های زده شده را همراه با نانهای خرد شده به مواد داخل ظرف اضافه می کنیم. مرحله ۱۲ ظرف را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم میگذاریم. مرحله ۱۳ املت شما پس از ۵ دقیقه آماده است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .