ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 مواد لازم نان تست ، روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، ریحان تازه سیر ، پیازچه ، فلفل و نمک ، پنیر خامه ای یا پنیر موتزارلا برای تهیه این پیش غذای سبک و اشتها آور نان ها را تست کرده و روی آنها را سیر کوبیده شده بمالید سپس روی ان روغن زیتون ، فلفل و نمک بریزید ، گوجه ها و پیازچه ها را خرد کنید و بهمراه ریحان و پنیر روی نان ها قرار دهید و پیش غذای خوشمزه تان را سرو نمائید. نکته : در این پیش غذا میتوانید از مواد دیگری مانند انواع سبزیجات ، انواع حبوبات ، کالباس ، پنیر و … نیز استفاده کنید. کدو خیاری برشته با گوجه فرنگی مواد لازم کدو خیاری ۳ عدد کوچک گوجه فرنگی ۵ عدد متوسط سیر ریز خرد شده ۱ حبه بزرگ نمک و فلفل به میزان لازم روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری آویشن خشک ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. گوجه فرنگی و کدو ها را حلقه حلقه خرد می کنیم. آنها را مانند شکل در یک ظرف می چینیم. روی آنها کمی روغن زیتون می ریزیم و کمی آویشن و سیر خرد شده روی آنها می ریزیم. آنها را با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم. ظرف را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا رنگ آنها طلائی – قهوه ای شده و بپزند. سپس آن را از فر خارج می کنیم و پس از اینکه کمی خنک شد، سرو می کنیم. پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی تند مواد لازم سس گوجهفرنگی تند ۴۰۰ گرم پنیر موتزارلای تازه ۲۲۰ گرم پودر سوخاری یا خردهنان ¼۱ پیمانه پنیر پارمزان رندهشده ¼۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد سیر۲ حبه آرد ساده ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی سرخکردنی به مقدار لازم طرزتهیه پنیرها را آبکش کنید. تخم مرغ را در کاسهای کم عمق بشکنید و کمی هم بزنید. آرد را در بشقابی بریزید. آرد سوخاری یا خرده نان و پنیر پارمزان را در بشقابی مخلوط کنید. به مواد فلفل بزنید. روش کار به اینصورت است که توپهای موتزارلای تازه را یکی یکی در آرد میغلتانیم تا تمام سطح آن آغشته شود. سپس آن را در تخم مرغ میاندازیم و با چنگال تکان میدهیم که کاملا آغشته شود، سپس داخل مخلوط آرد سوخاری میاندازیم تا خوب کاور شود. دوباره پنیر را داخل تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید تا کاور ضخیمتری داشته باشد و پس از سرخ شدن حالت ترد و کرانچی را به خود بگیرد. پنیرهای کاورشده را در سینی که با کاغذ روغنی یا شیرینیپزی پوشانده اید قرار دهید. این کار را برای باقی پنیرها تکرار کنید. سپس آنها را برای ۲۰ دقیقه فریز کنید. قابلمهای کوچک را تا نیمه بالایی روغن سرخکردنی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. پنیرهای کاورشده را یکی یکی داخل قابلمه میاندازیم تا دمای روغن پائین نیاید، برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ میکنیم تا طلایی شود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .