ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 مواد لازم روغن نارگیل ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلی لیتر) پیاز (خرد شده) ۱ عدد (۱۴۰ گرم) سیر (کوبیده شده) ۱ حبه (۵ گرم) پیازچه (خرد شده) ۴ ساقه (۴۸ گرم) تخم گشنیز و زیره سبز (پودر شده) ۲ قاشق سوپخوری از هر کدام (جمعاً ۱۲ گرم) هل و میخک (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری از هر کدام (جمعاً ۶ گرم) نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم سویا سس ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر) شیره نارگیل ۲/۱ پیمانه (۸۰ میلی لیتر) بال مرغ ۱۲۰۰ گرم فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه به تعداد لازم طرز تهیه ۱. در ظرفی مواد را با هم مخلوط کرده، بال ها را در این سس بخوابانید و به مدت (حداقل ۴ ساعت و حداکثر ۱۰ ساعت) در یخچال قرار دهید. ۲. گریل را روشن کنید و به ترتیب بال مرغ، فلفل کبابی قرمز و ساقه پیازچه را به سیخ بکشید و در سینی گریل بچینید و زیر گریل کباب کنید یا روی کباب پز بپزید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .