رفتن به مطلب

طرز تهیه کیک خانگی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

کیک کاکائو

مواد لازم 

تخم مرغ ۳ عدد

آرد ۲ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

شکر۱ پیمانه

وانیل۲ ق چ

پودرکاکائوبه میزان دلخواه

روغن ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک خانگی


طرز تهیه

تخم مرغ ها را همراه با وانیل ۵ دقیقه با همزن زده شود.

شکر را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کنید تا وقتی که شکر حل شود با همزن مخلوط کنید

آرد. بکینگ پودر. نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و ۳ بار از الک رد میکنیم و در طی ۲.۳ مرتبه به شکر و تخم مرغ و وانیل اضافه کنید. در این مرحله یا با لیستک یا قاشق هم بزنید

وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند شیر و روغن را به مواد اضافه میکنیم به جای روغن میشود ۱.۴ پیمانه کره آب کرده اضافه کنید

کف قالب و دیواره را چرب کرده کاغذ پهن میکنیم و مواد را درون قالب میریزم. با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱ ساعت این کیک آماده شد در سینی پایینی فر درپایان به دلخواه گریل را به موت چند دقیقه میتوان روشن نگه داشت. بعد از سرد شدن کیک از قالب دربیاورید. به دلخواه تزیین کنید.

نکته

:۱. فر را قبل از شروع به کار روشن کنید تا گرم شود ۲. تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال دربیاورید تا به دمای محیط برسد ۳. وقتی مواد را در قالب ریختید قالب را تکان دهید و کمی بلند کنید و به زمین بزنید تا هوای ازاد در مواد خارج شود تا جلوگیری از پف ناهماهنگ روی کیک شود و سطح کیک یکدست شود 

طرز تهیه کیک خانگی

 
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...