ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 کیک کاکائو مواد لازم تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه شکر۱ پیمانه وانیل۲ ق چ پودرکاکائوبه میزان دلخواه روغن ۱ پیمانه طرز تهیه تخم مرغ ها را همراه با وانیل ۵ دقیقه با همزن زده شود. شکر را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کنید تا وقتی که شکر حل شود با همزن مخلوط کنید آرد. بکینگ پودر. نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و ۳ بار از الک رد میکنیم و در طی ۲.۳ مرتبه به شکر و تخم مرغ و وانیل اضافه کنید. در این مرحله یا با لیستک یا قاشق هم بزنید وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند شیر و روغن را به مواد اضافه میکنیم به جای روغن میشود ۱.۴ پیمانه کره آب کرده اضافه کنید کف قالب و دیواره را چرب کرده کاغذ پهن میکنیم و مواد را درون قالب میریزم. با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱ ساعت این کیک آماده شد در سینی پایینی فر درپایان به دلخواه گریل را به موت چند دقیقه میتوان روشن نگه داشت. بعد از سرد شدن کیک از قالب دربیاورید. به دلخواه تزیین کنید. نکته :۱. فر را قبل از شروع به کار روشن کنید تا گرم شود ۲. تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال دربیاورید تا به دمای محیط برسد ۳. وقتی مواد را در قالب ریختید قالب را تکان دهید و کمی بلند کنید و به زمین بزنید تا هوای ازاد در مواد خارج شود تا جلوگیری از پف ناهماهنگ روی کیک شود و سطح کیک یکدست شود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .