ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم تخم مرغ به میزان لازم وانیل ۱ ق چ روغن برای ۴ تا کیک یک لیوان سرخالی شکر به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم آرد به ازای هر تخم مرغ ۲۵ تا۳۰ گرم بکینگ پودر ۱ ق ج برای ۴ تخم مرغ آب به ازای هر تخم مرغ ۱ ق غ طرز تهیه ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده زرده رابه تنهایی ۵ تا ۶ دقیقه هم زده تا رنگش تغییر کند سپس روغن وانیل وشکر را اضافه کرده خوب هم زده تا کشدار وحجمش زیاد شود در همین حین سفیده را هم زده تا فرم بگیرد (سفیده بایداینقدر زده بشه تا کاسه را که برعکس میکنیم نریزه) آب مورد نظررا به زردها اضافه کرده پایه آب باید ولرم باشه از آب سرد می شود استفاه کرد خوب مخلوط کرده بعد آرد ی که ۳ بار الک شده در ۳ مرحله آرد با یک قاشق به زرده اضافه وبعد سفیده را اضافه به حالت ۸ انگلیسی هم زده سپس کف قالب چرب وکمی آرد پاشیده مایه را توی قالب هر مدلی که دوست دارید بریزید. فر را از قبل روشن بمدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه . اگر میخوان روی کیک برشته شود دما بالا فر را زده با حرات کم توی فر بزارید.روی کیک با خامه وشکلات تزیین کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .