ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم برای نان مدیترانه ای نان مدیترانه ای آرد گندم :۴۵۰ گرم پودر خمیر مایه :۷ گرم پودر کاکوتی :۲ قاشق مرباخوری نمک :یک قاشق مرباخوری شکر :½ قاشق مرباخوری روغن زیتون :یک قاشق مرباخوری در دستور اصلی این غذا از زعتر استفاده شده که نوعی سبزی با عطر ملایم تر از اویشن است. شما می توانید از کاکوتی یا هر سبزی معطر دیگری که دوست دارید برای تهیه این نان استفاده کنید. طرز تهیه نان مدیترانه ای فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کرده و سینی فر را کمی با روغن چرب می کنیم. آرد را داخل کاسه الک کرده و خمیر مایه، روغن، پودر کاکوتی، نمک و ۱ پیمانه آب گرم (۲۵۰ میلی لیتر) را با آرد مخلوط می کنیم. با دست مخلوط درون کاسه را حدود ۵ دقیقه ورز می دهیم تا کشدار و نرم شود سپس خمیر را به ۴ بخش تقسیم کرده و از هر کدام یک توپ خمیری درست می کنیم. توپ ها را بر روی صفحه ای صاف آغشته به آرد پهن کرده و هر کدام را به صورت یک بیضی با طول ۳۶ سانتی متر شکل می دهیم. خمیرها را روی سینی فر گذاشته و سطح آنها با چنگال سوراخ می کنیم. روی خمیر را به مدت ۵ دقیقه پخته و طرف دیگر آن را ۵ دقیقه دیگر حرارت می دهیم تا طلایی رنگ شده و کاملا بپزد. جهت سرو، نان گرم را با روغن چرب کرده و کمی از پودر کاکوتی را بر روی آن می پاشیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .