ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 نان دانمارکی مواد لازم روغن ۱۰۰ گرم ماست نصف پیمانه پودر شکر ۱/۴ پیمانه مایه خمیر ۱قاشق چایخوری آب ولرم ۱/۴ پیمانه دارچین ۱ قاشق مرباخوری آرد ۲/۵ پیمانه بکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری تخم مرغ ۲ عدد گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه طرز تهیه: مایه خمیر ترش را با یک قاشق چایخوری شکر وآب ولرم به هم میزنیم در ظرف را بسته و به مدت ۲۰ دقیقه در جایی گرم قرار میدهیم تا عمل کند و بالا بیاید.پودر شکر و روغن راخوب با همزن بهم میزنیم.بکینگ پودر را در ماست مخلوط کرده و تخم مرغها رایکی یکی در ماست زده و بهم میزنیم.سپس با پودر شکر و روغن و مایه خمیر مخلوط میکنیم و به آرامی به هم میزنیم و آرد الک شده را به میزانی به مایه اضافه میکنیم که به دست نچسبد.۲۰ دقیقه خمیر را مالش میدهیم.سینی فر را چرب میکنیم و نصف خمیر را نازک کف سینی پهن میکنیم و گردوهای خرد شده را با شکر و دارچین روی خمیر میریزیم و نصف خمیر باقیمانده را روی خمیر اول می اندازیم و لبه های آن را به هم میچسبانیم و ۱ تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری ماست را به هم میزنیم و روی نان دانمارکی میمالیم .در فر گرم شده یک کاسه آب قرار میدهیم و سینی شیرینی را در طبقه وسط فر با حرارت ۲۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود.پس از بیرون آوردن با چاقو آن را برش میدهیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .