ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم: جعفری ۵۰ گرم ترخون ۵۰ گرم شوید ۵۰ گرم گشنیز ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چای خوری روغن ۱ قاشق سوپ خوری آب یک و نیم فنجان آرد به میزان لازم طرز تهیه: ۱-سبزی ها را بشویید، ریز خرد کرده و بگذارید کمی خشک شود. ۲-خمیر مایه را با نصف لیوان آب نیمه گرم حل کنید و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر با سبزی ها کاملا مخلوط شود. خمیر را ورز دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا ور بیاید. ۳-خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دلخواه در آورید و در سینی چرب شده فر بچینید تا در فر ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزد.اگر دوست دارید روی نان مفداری تخمه افتابگردان یا کنجد بزنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .