ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم : مواد لازم میزان آرد ۲ پیمانه خمیر مایه ۲ قاشق مرباخوری شکر ۴ قاشق مرباخوری آب ۳/۴ پیمانه تخم مرغ یک عدد ماست ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری حبه سیر ۵ – ۶ عدد گشنیز خرد شده به میزان کافی نمک به میزان کافی طرز تهیه : آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰دقیقه در مکان گرم قرار دهید. نمک و آرد را الک کنید، تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید. کم کم خمیرمایه را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. این خمیر نرم و چسبناک خواهد بود. روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به مدت ۲تا۳ دقیقه ورز دهید. خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود. دوباره خمیر را ورز دهید و به ۸قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید. فر را روی بالاترین درجه تنظیم و سینی آن را کمی چرب کنید. در سطح میز کمی آرد بپاشید و هر یک از قسمت های خمیر را با وردنه باز کنید. روی آن مقداری گشنیز و سیر بپاشید و روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت ۲دقیقه بپزد. مراقب باشید نان نسوزد. نان را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد.کمی کره روی نان بمالید و سرو کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .