رفتن به مطلب

طرز تهیه «آلو پارتا»؛ نان سیب زمینی هندی


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

مواد لازم 

۳۰۰ گرم آرد گندم
۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه آب
نمک به مقدار لازم
۳۰۰ گرم سیب زمینی پخته و له شده
۱ عدد فلفل سبز کاملا خرد شده
یک شاخه گشنیز خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
کره به مقدار لازم


طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، آرد را در یک مخلوط کن بریزید. روغن گیاهی و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به تدریج آب را اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. تا وقتی یک خمیر نرم و یکدست ایجاد شود مخلوط کردن را ادامه دهید و در صورت لزوم آب اضافه کنید. روی خمیر را با یک پلاستیک پوشانده و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

سیب زمینی له شده، فلفل، برگ‌های گشنیز، پیاز و نمک را در ظرف دیگری مخلوط کنید.

برای تهیه پارتا، خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم کرده و توپ‌های کوچک خمیری بسازید. سپس با وردنه صاف کنید.

مخلوط سیب زمینی را روی خمیر صاف شده پخش کنید.

لبه‌های خمیر را با آب خیس کنید تا یک لایه پاراتای دیگر روی آن بچسبد.

یک خمیر پاراتای دیگر را روی مخلوط قرار داده و با استفاده از وردنه لبه‌ها را فشار دهید و صاف کنید تا مطمئن شوید به هم چسبیده است.

یک تابه تخت را حرارت دهید و پاراتا را روی آن بگذارید و با دمای متوسط ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.

نان را برگردانید و نصف قاشق چایخوری کره روی آن بگذارید و روی حرارت کم سرخ کنید.

وقتی قهوه‌ای شد دوباره برگردانید و طرف دیگر را هم کره‌ای کنید و روی حرارت کم بپزید تا به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید

طرز تهیه «آلو پارتا»؛ نان سیب زمینی هندی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...