ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم: خمیر یوفکا: به مقدار لازم پیاز (ریز خرد شده): ۲۰۰ گرم گردو درشت خرد شده روغن زیتون: یک قاشق چای خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم مواد لازم سس: شیر: یک پیمانه تخم مرغ: یک عدد روغن مایع: ۹۰ میلی لیتر مواد لازم رویه: زرده تخم مرغ: یک عدد طرز تهیه: روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. گردوی درشت خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید و نمک فلفل سیاه بزنید. برای تهیه سس، شیر، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید سس را روی آن بمالید. مخلوط پیاز و گردو را روی آن پخش کنید. خمیر را رول کنید و سپس رول خمیر را به شکل گل دور خود حلقه کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید زرده تخم مرغ روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .