ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم برای تهیه نان با آرد ذرت آرد ذرت ۳ پیمانه نمک ۱ قاشق مرباخوری آب به میزان لازم دستور تهیه: آرد را با نمک در یک کاسه بریزید. طرز تهیه آرد و نمک آب را کم کم به آن اضافه کنید و چنگ بزنید تا خمیری نرم به دست آید که چسبناک نباشد. اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد بپاشید و ورز دهید. ورز دادن خمیر خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید. یک تابه فولادی یا چدنی روی حرارت ملایم داغ کنید. به اندازه یک نارنگی از خمیر بردارید و چانه بگیرید. چانه را میان دو کف دست پهن کنید و چند بار از این دست به آن دست بدهید تا به اندازه یک پیش دستی شود. همچنین میتوانید روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه تا حدی که ضخامت آن به ۴ میلی متر برسد، باز کنید. خمیر را در تابه داغ بگذارید و پس از حدود ۲-۱ دقیقه برگردانید. همین که هر دو روی نان کمی برشته شد، آن را برداشته و لای دستمال نخی تمیز بگذارید تا گرم بماند. نوع دیگه نان با آرد ذرت نوعی نان با آرد ذرت درست میشود که با نام تاکو شناخته شده است. تاکو همان نان تورتیاست که به شکل لوله یا قیف پیچیده میشود. در این خمیر می توانید هر نوع غذای دلخواهی، بگذارید و سپس آن را در کمی روغن سرخ کنید. برای اینکه خمیر در تابه باز نشود، میتوانید با خلال دندان آن را ثابت کنید. روش دیگر برای درست کردن تاکو این است که روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به شکل گرد با وردنه باز کنید، سپس آن را در روغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن از وسط تا کنید و با دست به همان حالت نگهدارید تا به شکل U درآید. وسط این نان را با مواد دلخواه پر کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .