ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم ۱ – آرد ذرت ۱ پیمانه ۲ – آرد سفید ۱/۲ پیمانه ۳ – شیر ۱/۲ پیمانه ۴ – جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری ۵ – تخم مرغ بزرگ ۱ عدد ۶ – پیازچه ( ریز خرد شده ) ۱/۴ پیمانه ۷ – فلفل سبز تند ( ریز خرد شده ) ۱ عدد ۸ – نمک و فلفل به میزان لازم طرزتهیه در یک کاسه شیر و تخم مرغ را با هم خوب هم بزنید . در یک کاسه دیگه آرد ذرت و آرد سفید و جوش شیرین و نمک و فلفل و پیازچه و فلفل سبز ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید . حالا شیر را کم کم به آردها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط بشه باید غلظت مواد تقریبا زیاد باشه نه زیاد سفت و نه زیاد شل و روان باشه. از مواد به اندازه ۱ قاشق مربا خوری بردارید و توی روغن داغ بریزید و بگذارید تا سرخ شود . نکته مهم این است که از مواد به میزان زیاد توی روغن نریزید چون وسط نان نپخته و خام می مونه به مقدار کم توی روغن بریزید تا با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شود.و بعد روی دستمال آشپزخانه گذاشته و اجازه دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و نوش جان کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .