رفتن به مطلب

طرز تهیه نان ذرت سرخ شده


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مواد لازم

۱ – آرد ذرت ۱ پیمانه
۲ – آرد سفید ۱/۲ پیمانه
۳ – شیر ۱/۲ پیمانه
۴ – جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
۵ – تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
۶ – پیازچه ( ریز خرد شده ) ۱/۴ پیمانه
۷ – فلفل سبز تند ( ریز خرد شده ) ۱ عدد
۸ – نمک و فلفل به میزان لازم


طرزتهیه

در یک کاسه شیر و تخم مرغ را با هم خوب هم بزنید .

در یک کاسه دیگه آرد ذرت و آرد سفید و جوش شیرین و نمک و فلفل و پیازچه و فلفل سبز ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید .

حالا شیر را کم کم به آردها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط بشه باید غلظت مواد تقریبا زیاد باشه نه زیاد سفت و نه زیاد شل و روان باشه.

از مواد به اندازه ۱ قاشق مربا خوری بردارید و توی روغن داغ بریزید و بگذارید تا سرخ شود .

نکته مهم این است که از مواد به میزان زیاد توی روغن نریزید چون وسط نان نپخته و خام می مونه به مقدار کم توی روغن بریزید تا با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شود.و بعد روی دستمال آشپزخانه گذاشته و اجازه دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و نوش جان کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...