ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 مواد لازم آرد ۲ لیوان ۳۰۰گرم خمیر مایه ۱ ق غ شکر ۱ ق غ آب ولرم ۳ ق غ پنیر به دلخواه به میزان لازم شیر نصف لیوان کره ۴ ق غ نمک وانیل به میزان لازم تخم مرغ دو عدد یکی کامل برای توی خمیر یک زرده برای روی خمیر طرز تهیه ابتداد خمیر مایع مخلوط + شکر ۱ + اب مخلوط کرده ۱۵ دقیقه روش میکشیم استراحت تاخمیر مایع پف کند. بعد آرد وشیر وکره ونمک و تخم مرغ وانیل با هم مخلوط کرده ورز داده بعد خمیر مایع رو اضافه کرده میگذاریم ۱ ساعت استراحت تا حجم خمیر دو برابر بشود خمیر آماده شده رو دوبار ورز داده تا حباب های توی خمیر بر طرف بشود خمیر باید به دست نچسبد خمیر را تقسیم بندی کرده با چونه سینی فر با کاغذ روغنی انداخته خمیر به اندازه یک پرتقال کوچیک برداشته باز کرده مواد پنیر وسط خمیر ریخته و گرد کرده روی خمیر با زرد تخم مرغ وکنجد یا سیاه دانه تزیین کنید . نکته از هر پنیری که دوست دارید میتوانید استفاده کنید با پنیر سبزی نعناع خشک یا گردو یا زیتون بستگی به سلیفه خودتون داره زرده تخم مرغ برای روی خمیر ب ۱ ق غ با شیر ترکیب کنید با چرتکه روش بزنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .