ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 24 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2020 فالوده با نودل برنج چینی مواد لازم (۴ نفر) شکر سفید : ۲ پیمانه آب : ۲ پیمانه هل ۵ دانه گلاب :۱/۴ پیمانه نودل برنج چینی :۱۰۰ گرم بستنی به میزان دلخواه طرز تهیه برای درست کردن این فالوده خوشمزه اول از همه دو پیمانه آب و دو پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شد هل اضافه کرده آن را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید(.دانه ها هل از توی شهد برداشته) مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت ۵ ساعت بماند. بعد از آماده شدن مخلوط بالا ، قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد، نودل ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را آبکش کرده با آب سرد بشویید و بگذارید تا آبش برود. فالوده را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید و با بستنی و با برش هایی از لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید. بهتر است مخلوط شکر و آب را نیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .