رفتن به مطلب

دسر مخصوص تابستانه


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

دسر مخصوص تابستانه

بیسکویت سبک و تُرد خامه‌دار

مواد لازم 

آرد گندم ۳۰۰ گرم

پودر خمیرمایه یک و نیم قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق چای‌خوری

شکریک قاشق چای‌خوری

خامه یک و نیم پیمانه


طرز تهیه 

در یک کاسه بزرگ «آرد، پودر خمیرمایه، نمک و شکر» را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

خامه غلیظ را اضافه کنید و به آرامی با یک قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خشک درست مرطوب شوند.

خمیر را روی تخته بگذارید. با دست آن را چند بار تا کنید و فشار دهید و سپس پهن کنید تا ورقه‌ای به ضخامت ۱.۴ سانتی‌متر شود. با استفاده از قالب بُرش ۵ سانتی‌متری، بیسکویت‌ها را از داخل خمیر در آورید. باقی‌مانده خمیر را روی هم بگذارید و چند بیسکویت دیگر بُرش بزنید. باقی‌مانده را دور بریزید.

بیسکویت‌ها را در دمای ۲۰۵ درجه سانتی‌گراد بپزید تا به رنگ طلایی تیره در آیند. بیش از ۱۲ تا ۱۵ دقیقه نباید طول بکشد. آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و سپس سرو کنید.

نکته

ساده‌ترین فرمول بیسکویت را دارد. مواد خشک با هم مخلوط می‌شوند و سپس خامه غلیظ به آن اضافه و هم زده می‌شود. همین! در واقع، خمیر این بیسکویت احتمالا قبل از گرم شدن اجاق آماده خواهد شد. اما نگذارید سادگی این دستورپخت شما را فریب دهد. شاید هیچ کره‌ای در آن نباشد، اما خامه غلیظ پر از کره است که بیسکویت‌ها را سبک و ترد همراه با طعم غنیِ شیر می‌کند.


دسر مخصوص تابستانه

شیرینی فندقی با شکلات تخته‌ای 

مواد لازم 

شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم

پودر فندق۸۰ گرم

پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری

آ رد برنج یک قاشق غذاخوری پر

آرد گندم۳۰۰ گرم

پودر قند۸۰ گرم

کره ۲۵۰ گرم


طرز تهیه

کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود، کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم و کرمی شود. آرد برنج، آرد گندم، دارچین و فندق‌های پودر شده را با هم در کاسه‌ای مخلوط کنید؛ سپس این مواد را قاشق قاشق به مخلوط کره و پودر قند اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را درون سینی باز کنید تا به ضخامت ۵ میلیمتر (نیم سانتی متر) برسد. سینی را درون یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کره بسته شده و خمیر سفت شود.

در این مدت که خمیر درون یخچال استراحت می‌کند، فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، خمیر را پس از طی زمان لازم از یخچال خارج کرده و با اشکال دلخواه قالب بزنید.

شیرینی‌های قالب زده شده را در سینی بچینید و درون فری که از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند و زیرشان کمی طلایی شود. پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کنید تا خنک شوند.

شکلات تخته‌ای سوربن را درون کاسه‌ای روی بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس مقداری از آن روی شیرینی‌ها بریزید و رویش نیز مغز فندق خرد شده بپاشید.

این شیرینی را میتوانید برای چند روز نگهدارید. اگر می‌خواهید مدت زمان طولانی‌تری شیرینی را نگهداری نمایید آن را به صورت خشک در ظرف دربسته بگذارید و در زمان سرو، شکلات را رویش بریزید.


دسر مخصوص تابستانه

 دسر پانانات با پاناکوتا

پاناکوتا یا Panna cotta یک پودینگ ساده است که با لبنیات غلیظ شده همراه ژلاتین تهیه می‌شود. این دسر یک دسر ایتالیایی است. پاناکوتا به ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است، زیرا در گذشته با کمک خامه غلیظ آن را درست می‌کردند.
دسر پاناکوتا در بین مردم محبوبیت زیادی کسب کرده است 

مواد لازم 

پاناکوتا یک عدد

ژلاتین۱۰ گرم

کیک اسفنجی۳۰۰ گرم

گردو خرد شده یک چهارم فنجان

خلال بادام نصف فنجان

شکر۱۰۰ گرم

خامه ۱۵۰ گرم

کره ۵۰ گرم


طرز تهیه 

پاناکوتا را به صورت قالبی از جعبه خارج کنید و دو اسلایس از آن ببرید و داخل یک قابلمه که روی حرارت گذاشته‌اید بریزید و آن را هم بزنید و اجازه دهید تا کامل آب شود. سپس ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

کیک اسفنجی را پودر کنید و آن را درون یک کاسه بریزید و مخلوط پاناکوتا و ژلاتین را درون آن بریزید و خوب هم بزنید.

یک ورق روغنی را درون یک ظرف بگذارید و مخلوط به دست آمده را روی آن بریزید و با چاقو روی سطح ظرف پخشش کنید و روی آن را صاف کنید و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

گردوهای خرد شده و خلال بادام‌ها را درون یک تابه بریزید و آن‌ها را کمی تفت دهید.

درون یک تابه‌ دیگر شکر را بریزید و بعد از اینکه شکرها به حالت کاراملی در آمد خامه و کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خامه و کره آب شوند و سپس این مخلوط را خوب هم بزنید.

مخلوط پاناکوتا را از یخچال خارج کنید و مخلوط شکر و خامه و کره را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید سپس گردوها و خلال بادام‌ها را روی آن بریزید و باز هم برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از یک ساعت آن را از یخچال خارج کنید و به ظرف سروتان انتقال دهید و از خوردن آن لذت ببرید.

نکته

برای تزئین و مزه دار کردن پاناکوتا می‌توانید از گزینه‌های بسیاری از جمله آجیل، میوه، پودر دارچین یا هر چیز دیگری که مطابق میل شماست استفاده کنید و همین مسئله است که پاناکوتا را به یک دسر فوق‌العاده و هیجان انگیز تبدیل کرده است


دسر مخصوص تابستانه

 پانانات شکلاتی

مواد لازم برای تهیه سس تافی

شکر (نرم و دانه‌ریز)۲۰۰ گرم

خامه صبحانه شکلاتی۱۸۰ گرم

کره۱۵۰ گرم

طرز تهیه سس

۲۰۰ گرم شکر را با مقدار کمی آب در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تابه را از زوی حرارت بردارید.

۱۸۰ گرم خامه صبحانه شکلاتی و ۱۵۰ گرم کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مواد لازم برای  پانانات شکلاتی

پاناکوتای کیک عدد

کیک شکلاتی اسفنجی آماده یک عدد

پودر ژلاتین دو قاشق سوپ‌خوری

مغز گردو۱۰۰ گرم

خلال بادام۱۰۰ گرم

پودر نارگیل۱۰۰ گرم


طرز تهیه

ابتدا سس تافی را آماده کنید.

پاناکوتای را باز کرده و در قابلمه‌ای بریزید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

کیک اسفنجی را پودر کرده سپس آن را به پاناکوتا اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شود.

مخلوط بالا را کف قالب کمربندی بریزید. آن را صاف کرده سپس سس تافی را روی آن بریزید.

پودر نارگیل، گردو و خلال بادام را جداگانه تفت داده و روی سس تافی در قالب بریزید، طوری که سطح کیک را بپوشاند. سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

پس از سرد شدن، قالب را از یخچال بیرون آورید، برش زده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...